Patty Brard over fusie RTL en SBS: ‘Ik ben er niet van afhankelijk’

Patty Brard maakt zich niet al te druk om de op handen zijnde fusie tussen RTL en SBS. De 66-jarige televisiediva staat nog anderhalf jaar onder contract bij SBS 6 en ‘vindt het allemaal prima’.

Patty Brard © Shownieuws

Het is evident dat er flink wat ontslagen gaan vallen als RTL en Talpa daadwerkelijk gaan fuseren. Er zullen een stuk minder sterren nodig zijn, dus het kaf zal van het koren worden gescheiden. Ligt Patty Brard er straks uit? Zelf vertelt ze in weekblad Party dat ze zich niet zo druk maakt om die fusie.

Mee met de flow

Patty ligt er niet wakker van. “lk ga lekker mee met de flow. Ik vind het allemaal prima. Ik heb het nu in ieder geval heel erg naar mijn zin. Ik heb zoveel dingen erbij gedaan, dat ik inmiddels ook weet dat ik niet meer alleen afhankelijk ben van televisie.”

Ze hoeft niet per se meer op televisie. “Eerder deed ik daar altijd wat krampachtig over, maar dat heb ik nu helemaal niet meer. Ik vind het heel leuk om ernaast te ondernemen.”

Regent complimenten

Het klinkt alsof Patty zich enorm aan het indekken is of zit het toch anders? Patty merkt namelijk dat ze enorm populair is. “Het regent complimenten, dat wel. Toen ik op de première van Diana & Zonen na de pauze de zaal weer inliep, kwam Joop van den Ende bijvoorbeeld naar mij toe.”

Wat zei Joop? “Hij knuffelde mij en zei: ‘Wat vind ik het toch allemaal verschrikkelijk knap van jou’. Ik wist alleen niet waar hij precies op doelde, haha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Patty Brard de fusie tussen RTL en Talpa gaat overleven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen