‘Marc van der Linden wil Dennis Schouten voor de rechter slepen’

Marc van der Linden heeft gedreigd om Dennis Schouten en Jan Roos, de presentatoren van RoddelPraat, aan te klagen voor laster en smaad. “Hij wil een rechtszaak starten”, aldus Dennis.

Jan Roos, Marc van der Linden en Dennis Schouten © RoddelPraat

Jan Roos beweerde in november 2018 op Twitter dat Marc van der Linden op staande voet zou zijn ontslagen door RTL Boulevard vanwege uit de hand gelopen cocaïnegebruik, maar zelf ontkende hij dat. Wel waarschuwde Marc andere media om niet over de roddel te berichten. Zo dreigde hij onder meer Shownieuws met juridische stappen.

Maat is vol voor Marc

Na dik een jaar onthulde Jan de vermeende bron van zijn roddel: Peter R. de Vries. Die was daar zó boos over dat hij een rechtszaak tegen Jan aankondigde, maar niet veel later trok hij die in omdat hij Jan ‘de aandacht niet gunde’. Sindsdien wordt Marc steevast op de korrel genomen door Jan.

Twee weken geleden verscheen Marc behoorlijk warrig op de buis bij RTL Boulevard en dat heeft volgens Jan te maken met hernieuwd cocaïnegebruik. Bovendien heeft Jan screenshots op internet gezet van het vermeende Grindr-profiel van de royaltykenner. En nu is de maat vol voor Marc.

Onacceptabel

Volgens Dennis Schouten is Marc woest. Hij wilde hem uitnodigen om langs te komen bij RoddelPraat, maar kreeg nul op rekest. “Hij zei: ‘Nee, natuurlijk is dat niet leuk’, want hij vond ons vreselijke mensen. Op een gegeven moment stuurt hij een heel lang verhaal en hij zegt: ‘Ik hoop dat jullie wat vermogen hebben met z’n tweeën’, want hij gaat naar de rechter voor laster en smaad.”

Marc vindt dat de heren te ver gaan, aldus Dennis. “Hij herkent zichzelf niet in deze foto’s van HairyTop4Fun en ook vindt hij het onacceptabel dat we hebben gezegd dat hij gebruikt had tijdens de Boulevard-uitzending, want hij drinkt ‘slechts twee tot drie keer per jaar alcohol’ en herkent zich niet in dat beeld.”

Doorgesnoven

Jan blijft bij zijn standpunt: Marc zat twee weken geleden ‘doorgesnoven’ in Boulevard, beweert hij. “Hier zit iemand die volledig doorgesnoven is en pilletjes heeft geslikt. We zien ook dat Marc weer dik is. Hij komt niet meer uit zijn woorden, vanwege het zijn van volledig onder invloed van verdovende middelen.”

Wat heeft het dik zijn ermee te maken? “Die ontzettend dikke Marc van der Linden woog op een gegeven moment 250 kilo en het zweet liep van zijn bakkes af. Die dacht op een gegeven moment: ik ga afvallen. Hij is 150 kilo kwijtgeraakt en hoe? Met een Colombiaans dieet.” En daar zit hij nu volgens Jan dus wéér aan.

Fragment

Het fragment over de ruzie tussen Marc van der Linden en RoddelPraat:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen