Nikkie de Jager krijgt eigen show op RTL 4: ‘Walgelijke reacties’

Nikkie de Jager gaat een eigen tv-programma presenteren op RTL 4, namelijk De Enige Echte. De reacties op deze mooie presentatieklus zijn walgelijk, zegt AD-mediajournalist Marcus den Blanken.

Nikkie de Jager © RTL

De vijver van nieuwe tv-talenten is heel erg magertjes. Zó magertjes dat Buddy Vedder maar te pas en te onpas op ieder willekeurig programma gezet wordt. Het resultaat? Afschúwelijke kijkcijfers. Gelukkig bewijst Nikkie de Jager dat er toch nog grote talenten rondlopen. Ze heeft iedereen verpletterd met haar presentatie van het Eurovisie Songfestival.

De Enige Echte

RTL 4 heeft Nikkie nu gestrikt voor de presentatie van een Masked Singer-achtig programma, namelijk De Enige Echte. Het gaat volgens de zender om een ‘spectaculaire entertainmentshow’ waarbij het draait om de vraag: wie van de klonen in een professioneel ensemble is de verborgen bekende Nederlander?

De kijker moet thuis op de bank meeraden. “Tijdens de show genieten we van verschillende, picture-perfect acts: denk aan een meerkoppige drum-, mime-, buikdans, vuurspuw- of Bollywood routine. Zes personen (één BN’er + vijf klonen) in ensemble die een act opvoeren, maar wie van de klonen is de échte? Dat is de hoofdvraag!”

Negatieve reacties

De reacties die Nikkie krijgt op deze mooie presentatieklus zijn walgelijk, constateert AD-mediajournalist Marcus den Blanken. “Nikkie heeft met het Songfestival bewezen een toppresentatrice te zijn. Ze krijgt een eigen show, maar dan zie ik die reacties onder dit bericht en schaam ik me”, twittert hij.

Marcus doelt op het AD-nieuwsartikel over deze nieuwe presentatieklus. De reacties eronder zijn schandalig, vindt hij. “Hoe erg mensen zich misdragen als ze weten dat iemand transgender is en die persoon niks meer gunnen. Zieke mensen.”

Eerste aflevering

De Enige Echte is op donderdag 23 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Het lijkt vooralsnog een eenmalige special te betreffen.

Lees ook: Arno Kantelberg blijft erbij: ‘Nikkie de Jager lijkt op bouwvakker’ (18 oktober)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Nikkie de Jager gaat slagen als RTL 4-presentatrice?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen