Johnny de Mol vraagt applaus voor zijn moeder in talkshow HLF8

Johnny de Mol trekt zich niets aan van de kritiek dat zijn talkshow HLF8 te veel ons-kent-ons zou zijn. Hij vroeg zijn gasten aan tafel gisteren om te applaudisseren voor zijn moeder Willeke Alberti.

HLF8 © HLF8

Willeke Alberti heeft afgelopen weekend de zogenoemde Blijvend Applaus Prijs gewonnen en daar stond haar zoon Johnny de Mol gisteren kort bij stil in zijn talkshow HLF8. Toen het ging over Max Verstappen en dat zijn race in de Verenigde Staten zo sterk was, gebruikte de presentator dat als bruggetje naar Willeke.

Applaus voor Willeke

Johnny: “Wie ook heel sterk was, jongens: Willeke Alberti. Jaaa! De Blijvend Applaus Prijs! En ik vind het een mooie prijs, want het is niet de Eventjes Applaus of Af en toe Applaus, maar de Blijvend Applaus Prijs! Mam, van harte gefeliciteerd! Tot zover het gevoel van de dag!”

De hele talkshowtafel begon op uitnodiging van Johnny te klappen, waaronder zijn collega Leonie ter Braak en de vroegere tv-ster Jack Spijkerman.

Ons-kent-ons

Angela de Jong vindt dat Johnny heel erg moet oppassen met het gedweep met zijn familie. “Het is wel een ons-kent-ons-sfeertje. Dat schreef ik in de eerste column al en daar blijf ik bij. En moeder Willeke en tante Linda en zijn vriendje Dinand van Kane en Guus Meeuwis en een andere vriend”, mopperde ze onlangs.

Het is volgens Angela niet om doorheen te komen. “Ja, kom op jongens, daar moet je wel echt een sterke maag voor hebben om dat ons-kent-ons-kliekje te trekken.”

Willeke kijkt altijd

Willeke liet eerder weten dat ze elke dag naar Johnny kijkt. “Als ik van huis ben geweest voor mijn werk, ga ik het meteen terugkijken zodra ik thuis ben.”

Ze is ook al een keer te gast geweest bij Johnny. Dat was heel gênant, vonden de mannen van VI. Johan Derksen: “Als ik erbij zat, dan was ik naar huis gegaan. Dan word ik zweterig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Johnny de Mol stoppen met dit gedweep met zijn familie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen