Mattie Valk riskeert ruzie met Gordon: ‘Dubai te warm voor Toto’

Mattie Valk riskeert een hoogoplopend conflict met Gordon. De Qmusic-ster heeft op de radio namelijk kritische uitspraken gedaan over diens hondje Toto. “Het is wel 40 graden in Dubai!”

Gordon en Mattie Valk © RTL

Het is inmiddels algemeen bekend dat Gordon bloedgiftig wordt als iemand kritiek uit op de manier waarop hij met zijn hondje Toto omgaat. Toch durft Mattie Valk het vandaag aan om in zijn radioshow op Qmusic een kritische kanttekening te plaatsen bij de verhuizing van Toto naar de bloedhete woestijnstad Dubai.

40 graden

Gordon is afgelopen weekend naar Dubai geëmigreerd en hondje Toto is hem deze week achterna gereisd. “Was het niet het verhaal met Toto dat hij niet in Dubai naar buiten kon, omdat het daar 40 graden is en het hondje dan eigenlijk smelt?”, aldus Mattie.

Zijn co-host Marieke Elsinga daarop: “Ja, ik durf dat niet met zekerheid te zeggen, want er is al zoveel gezegd over het hondje van Gordon dat het op een gegeven moment een eigen leven ging leiden.”

‘Gordon heel snel boos’

Mattie lachend: “En Gordon wordt tegenwoordig ook heel snel boos.”

Marieke is om die reden ook erg terughoudend: “Ja, dus ik wil dat niet bevestigen, maar er waren mensen die zeiden dat het in Dubai te warm is voor het koppie van die hond. Het is natuurlijk zo’n kleine Franse bulldog met zo’n klein koppie, weet je wel.”

Sidekick Tom van de Intercom daarop: “Een kleine snuit, hè? Die hebben het al benauwd. Moet je je voorstellen met 40 graden.”

Mattie: “Zo!”

Met rietje in de sauna

Marieke voorzichtig: “Maar ik weet niet of het écht zo is, dus voordat we er nu weer een leugen in slingeren… Gordon hoort het nu zelf niet, want die vliegt nu ergens boven Turkije.”

Mattie: “Ja, maar die hond in Dubai is wel een beetje alsof wij met een rietje in de sauna gaan zitten, toch?”

Marieke: “Kijk, dat durf ik dus niet te zeggen.”

Mattie: “Nee, precies. Dan doe ik het.”

Gordon heeft vooralsnog geen juridische stappen aangekondigd tegen Mattie.

Foto

Gordon en Toto in Dubai:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als het tot een conflict komt, wie steunt u dan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen