Mattie Valk haalt uit naar De Toppers: ‘Over hoogtepunt heen’

Mattie Valk haalt keihard uit naar De Toppers. De radio-dj vermoedt dat de heren hun kerstconcerten niet hebben gecanceld vanwege corona, maar vanwege een teleurstellende kaartverkoop.

Mattie Valk en De Toppers © RTL

Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom en René Froger zouden in december met hun boyband De Toppers vier concerten geven in Ahoy, maar die zijn maandag plotseling geannuleerd vanwege de ‘coronamaatregelen’. Qmusic-ster Mattie Valk gelooft daar geen bal van; hij vermoedt een teleurstellende kaartverkoop.

Keutel intrekken

Mattie denkt dat de kerstconcerten totaal niet liepen. “Ik vind het allemaal heel leuke gasten in de Toppers, maar ik moet zeggen… Het is voor veel artiesten ook een fijne escape voor een concert waarbij het niet zo stormloopt. Dat wil ik alleen maar zeggen.”

Hij vervolgt: “Ik wil niet zeggen dat het hier aan de hand is hoor, maar er zijn veel artiesten die zeggen: ik trek de keutel lekker in, want anders sta ik voor een halflege zaal, dus ik geef corona even de schuld.”

Over piek heen

Marieke Elsinga kijkt daar van op. “Maar ik heb het idee dat de Toppers eigenlijk jaar in jaar uit wel loopt.”

Dat valt tegen, denkt Mattie. Hij wijst erop dat de Toppers allang over hun hoogtepunt heen zijn. “Nou ja… Het heeft wel een beetje z’n piek gehad, maar ik zit niet bij de balie van de kaartverkoop, dus ik weet het niet zeker.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Toppers hebben hun kerstconcerten geannuleerd, zogenaamd vanwege corona. Wat is de echte reden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen