André Hazes jr. lijkt weer welkom bij Monique Westenberg: ‘Ze wil hem’

André Hazes jr. lijkt weer met open armen te worden ontvangen door zijn ex Monique Westenberg, meldt de Privé. “Ondanks wat hij haar heeft aangedaan, staat de deur voor hem altijd open.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © William Rutten

Na minstens twee uitstapjes – eentje bij Bridget Maasland en eentje bij Sarah van Soelen – komt de uitgeputte André Hazes jr. momenteel weer over de vloer bij Monique Westenberg. “André is sinds hij terug is al meerdere keren bij zijn oude huis geweest, waar Monique nog steeds woont”, zegt een ‘goed geïnformeerde privébron’ in de Privé.

Deur staat open

De reden dat André bij Monique over de vloer komt is uiteraard hun gezamenlijke zoontje, maar die ontmoetingen zouden natuurlijk ook op neutraal terrein kunnen plaatsvinden. “Het lijkt mij voor Monique nogal ongemakkelijk als haar ex te pas en te onpas over de vloer komt. Maar dat lijkt ze juist niet erg te vinden.”

Monique vindt het volgens de bron van Privé juist prettig dat André weer terug in Nederland is. “Zijn aanwezigheid doet haar goed. Ondanks wat hij haar heeft aangedaan, staat de deur voor hem altijd open.”

‘Ze houdt van hem’

Een nieuwe verzoening tussen André en Monique lijkt niet uitgesloten. “Natuurlijk praten André en Monique over de nieuwe, huidige situatie die is ontstaan. Zij wist natuurlijk ook van Andrés problemen, die speelden immers ook al in haar tijd. Nu hij in behandeling is geweest, geeft ze hem misschien toch nog opnieuw een kans.”

Veel mensen zouden dat zwak vinden van Monique, maar liefde kun je nou eenmaal niet sturen, zegt de bron. “Stiekem is ze van André blijven houden. Hij is immers de vader van hun prachtige zoon.”

Verzoening

Het is volgens deze bron ook een teken dat Monique nooit in de media heeft uitgehaald naar André, net als tijdens zijn affaire met Bridget. Dat zou een hereniging immers bemoeilijken.

Tv-kenner Rob Goossens meldde gisteren in RTL Boulevard dat een verzoening eraan zit te komen. Hij baseert zich daarbij op de ‘inspirerende teksten’ die Monique de afgelopen dagen op Instagram heeft geplaatst.

Sarah

Ondertussen lijkt er niemand meer over Sarah van Soelen te praten. Zij blijft alleen achter:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Blijft u Monique Westenberg steunen als ze André Hazes jr. weer in de armen sluit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen