Marieke Elsinga zwaar ontevreden over catering RTL Boulevard

Marieke Elsinga is zwaar ontevreden over de catering van RTL Boulevard. Niet alleen wordt het eten daar in plastic bakjes geserveerd, ook zit er volgens de presentatrice echt veel te veel zout in.

Marieke Elsinga © RTL Boulevard

Het was vanochtend een behoorlijke beproeving voor Marieke Elsinga om radio te maken, want ze had een ongelooflijk droge mond. En dat komt dus allemaal door de catering van RTL Boulevard. “Het is zeventien over negen en ik heb toch nog steeds zó’n dorst. Bij de catering van RTL Boulevard hadden we toch zúlk zout eten”, zegt ze op Qmusic.

Uitgedroogde Marieke

Het is volgens Marieke echt niet te doen. “Sinds corona krijgen we het eten allemaal in een soort astronautenvoerbakje. Het is zeg maar allemaal apart verpakt, zodat we niet allemaal met dezelfde lepel in dezelfde bak graaien. Het was lekker, het was een soort stoofvlees, maar het was zó zout. Ik ben nog steeds aan het bijdrinken.”

Waarom het stoofvlees van Marieke zo zout was is onduidelijk. Wellicht heeft de kok van dienst wat meegekregen van de kritiek dat RTL Boulevard tegenwoordig wel héél zoutloos is, maar het uitdrogen van de presentatrice lijkt nou ook weer niet heel zinvol.

Porselein

Radiocollega Mattie Valk schrikt ervan dat de presentatoren van RTL Boulevard uit plastic bakjes moeten eten. “Astronautenvoedsel… Ik dacht je krijgt het daar op porselein geserveerd. Dit is toch televisie?”

Marieke vindt het flauw dat tv-presentatoren altijd voor luxepoezen worden uitgemaakt. “Ik vind dit soms zo vermoeiend. Ik heb te kort geslapen hiervoor. Alsof er bij de tv dan allemaal van porselein zou worden gegeten.”

De nieuwslezeres begrijpt het beklag van Marieke niet zo. “Wij staan hier gewoon zelf onze boterhammen te smeren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat RTL Boulevard een Gouden Televizier-Ring verdient?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen