Marieke Elsinga in shock: knalt bijna tegen Jumbo-busje aan

Marieke Elsinga is tijdens de opnames van een online rubriek van RTL Boulevard bijna tegen een busje van de Jumbo aangereden. Ze verslikte zich daardoor half in een Kinder Bueno.

Marieke Elsinga © RTL

Verslaggever Aran Bade maakt voor RTL Boulevard een online rubriek waarin hij met BN’ers over de weg rijdt. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Andy van der Meijde en Chris Helt. In de nieuwste aflevering geeft Aran een lift aan zijn collega Marieke Elsinga. De twee komen er bijna niet zonder kleerscheuren van af.

Marieke in shock

Aran verrast Marieke met een Kinder Bueno en daardoor raakt hij dermate afgeleid dat hij bíjna botst met de wagen voor hem, een busje van de Jumbo. De presentatrice schrikt zich wezenloos en stikt bijna in haar chocoladereep. Gelukkig weet Aran nog nét op tijd te remmen. “We hebben bijna een aanrijding!”

Marieke reageert verbijsterd. Even daarvoor complimenteerde ze Aran nog dat hij zo goed over de weg rijdt. “Ik zeg net nog dat je goed kan rijden!”

Nooit een lat

Hoe zit het eigenlijk met die Kinder Bueno? Veel BN’ers eten alleen komkommer en wortel om op gewicht te blijven. Volgens Marieke is haar onzekerheid sterk afgenomen nu ze in een liefdevolle relatie zit. “Hij zegt elke dag weer hoe mooi ik ben.”

Marieke omarmt haar rondingen. “Ik ben nooit een lat geweest en ik word ook nooit een lat. Dat is helemaal niet mijn bouw.”

Peter R.

Tijdens de rit blikt Marieke ook nog even terug op de moord op Peter R. de Vries. Heeft ze dat inmiddels een plekje gegeven? “Ja, zeker wel. Ik had het veel moeilijker gevonden als ik die week niet had gewerkt. Want dat had zomaar gekund, dat ik vanaf de bank had moeten zien hoe die uitzendingen gemaakt werden.”

“Nu had ik het gevoel dat ik m’n verdriet kon omzetten in iets dat bijdraagt. Er zijn nog steeds best vaak momenten dat we bij Boulevard tegen elkaar zeiden: ‘Dat is een Peter-onderwerp.'”

Fragment

Het schokkende fragment ziet u vanaf 5:05:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen