Jan Versteegh laat rimpel boven zijn neus niet weghalen

Jan Versteegh is niet van plan om de rimpel boven zijn neus weg te laten halen. Hij laat die spuit botox graag aan zich voorbijgaan. “Ik vind ouder worden niet erg, er ouder uit gaan zien ook niet.”

Jan Versteegh © William Rutten

Nu Jan Versteegh alweer 35 jaar oud is, begint zijn gezicht hier en daar wat te tekenen. Zo heeft hij last van een rimpel boven zijn neus. “Laatst gaf iemand me een tip over hoe ik de rimpel boven mijn neus het beste kon laten weghalen. Maar dat ben ik helemaal niet van plan”, vertelt hij aan tijdschrift Vriendin.

Rimpel

Jan houdt vast aan zijn rimpel. “Ik vind ouder worden niet erg, er ouder uit gaan zien ook niet. Je wórdt toch ook ouder? Bovendien: wat voor beeld geef ik mijn dochters dan? Als je kijkt naar de mannen van zestig die nog op tv zijn, geloof ik trouwens niet dat daar veel cosmetische ingrepen aan te pas zijn gekomen.”

Al die tv-mannen hebben dan ook makkelijk praten. Tv-vrouwen worden er bij de derde rimpel direct uitgegooid door sommige mediamiljardairs.

Piekerende Jan

Wel bekent Jan dat hij goed op zijn figuur let. “Ik wil niet letten op mijn eten, daar ben ik te veel levensgenieter voor. Daarom sport ik vaak. Vroeger kon ik alles eten, van drie zakken chips per dag kwam ik nog niet aan. Dat kan niet meer.”

Tot slot: wat gaat hij doen als hij tóch van het scherm geknikkerd wordt? “Daar sla je de spijker op z’n kop, want daar maak ik me weleens zorgen over. Ik zit nu bijna tien jaar bij de tv en ik hoop dit werk nog tien jaar te doen. Maar ik kan niks bedenken wat ik net zo leuk zou vinden. Daar pieker ik weleens over.”

Voorrouwen

Piekeren over zijn tv-exit. Is dat wel handig? “Ja, toch een beetje voorrouwen, inderdaad. Zonde van je energie, maar ik doe het dus wel soms.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Jan Versteegh aan de botox of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen