Jan Uriot wil praatje maken met Linda de Mol, manager woest

Privé-verslaggever Jan Uriot heeft tv-koningin Linda de Mol wel eens spontaan aangesproken op een feestje, maar dat was niet de bedoeling. Haar manager kwam vervolgens woest op hem af.

Linda de Mol en Jan Uriot © Privé TV

Linda de Mol wordt door veel mensen de tv-koningin genoemd en kennelijk is ze daardoor een beetje te veel in zichzelf gaan geloven. Het is nu zelfs zo erg dat de SBS 6-diva niet eens meer spontaan wenst te worden aangesproken op feestelijke bijeenkomsten. Althans, daar is Privé-sterverslaggever Jan Uriot achtergekomen.

Linda’s woeste manager

Jan liep op een feestje rond toen hij besloot om Linda te begroeten. “Alles ligt dan weer gevoelig. Als je Linda wil interviewen, moet het van tevoren allemaal doorgenomen worden met haar manager Xenia Kasper. Daar heb ik ook mee te maken gehad”, vertelt hij in zijn programma Wat Vindt Jan bij Privé TV.

Xenia is een vreselijk strenge vrouw, vindt Jan. “Ik heb Linda een keer spontaan aangesproken op een feestje en toen kwam een kwartier later die Xenia naar mij toe en die zegt (zet Duits accent op, red.): ‘Wie ben jij? Jij mag zomaar niet met Linda praten, ja? Begrijp je dat?’ Ik stond helemaal in de houding. Zo praat zij natuurlijk.”

Privé-presentator Pim Sedee cynisch: “De koningin moet een beetje beschermd worden.”

‘Nein ist Nein!’

Xenia Kasper heeft in het verleden al eens verteld dat ze als een herdershond over Linda waakt. “Als je me belt en vraagt of Linda ergens aan kan meewerken en ik zeg ‘nee’, moet je me niet vragen of je me daar alsnog over mag mailen. Je hebt je antwoord toch al? Dat is een waste of time.”

“Nee, je komt niet op de zwarte lijst, maar verwacht niet dat ik die mail beantwoord. Door dat soort uitspraken zijn mensen bang voor me, noemen ze me een Duitse herder of vinden ze me een takkewijf. Prima.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol wil niet zomaar aangesproken worden op feestjes. Divagedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen