Albert Verlinde: ‘Pa van Soelen kickte op roem André Hazes jr.’

Albert Verlinde heeft het idee dat de stiefvader van Sarah van Soelen kickte op de roem van André Hazes jr. Hij stond namelijk wel héél erg graag in de schijnwerpers, aldus de showkenner.

Albert Verlinde, Rudolf van Soelen en Sarah van Soelen © Shownieuws

Het is nog geen halfjaar geleden dat André Hazes jr. zijn hele schoonfamilie had meegenomen naar de opening van het nieuwe theekraampje van Rachel Hazes. De ouders van Sarah van Soelen genoten zichtbaar van André’s schijnwerpers. Met name haar stiefvader Rudolf van Soelen wilde continu met zijn hoofd voor de camera staan.

‘Jongens, ik ben er bij!’

Albert Verlinde heeft die beelden nog eens teruggekeken en wordt er een beetje misselijk van. “Ik heb er een oud filmpje bijgehaald dat André voor het eerst met Sarah en zijn schoonvader naar buiten ging. Als je dat filmpje ziet zie je ook wel hoe blij ze waren, zowel Sarah als vader, dat ze mee mochten doen”, aldus de showkenner in Shownieuws.

Het zijn ongemakkelijke beelden, vindt Albert. “Het heeft heel lang door mijn hoofd gespookt. Moet je opletten… Die vader staat daar ontzettend amicaal en op een gegeven moment wijst hij echt zo naar de camera van: hé, wat leuk jongens, ik ben erbij! Niet van: goh, ik poseer een beetje mee en we kijken wel.”

Kicken op aandacht

De hele familie Van Soelen kickte op de aandacht die André met zich meebracht, aldus Albert. “De Van Soelens waren heel erg blij dat ze erbij hoorden, zal ik dan maar een beetje zeggen. Dat is zich een beetje gaan wreken.”

Het is over en uit tussen André en Sarah. Zij draagt ook niet meer André’s naamkettinkje. “Dat lijkt toch wel een gebaar dat Sarah en André yesterday’s news zijn. Monique en André zijn in elk geval weer on speaking terms.”

‘Stop met posten!’

André is na ruim een maand afwezigheid eindelijk weer actief op social media. Hij heeft een post van zijn ex Monique Westenberg geliket én verscheen op een foto op Monique’s Instagram-kanaal.

Albert: “Ik heb tegen André gezegd: ‘Zorg in elk geval dat de mensen die je dierbaar zijn ook niet steeds berichten gaan posten, want dat helpt natuurlijk niet.’ Als Monique iets doet is het nieuws en als Sarah iets doet ook. Misschien kunnen zij nu ook gewoon stoppen met posten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen