Gerard Joling onder vuur: ‘Waarom ga je uit eten met Rachel Hazes?’

Gerard Joling ligt onder vuur omdat hij uit eten is geweest met de impopulaire Rachel Hazes. Hij heeft gisterenavond een foto van hen beiden geplaatst en zijn volgers reageren vol walging.

Gerard Joling © YouTube

Rachel Hazes is een beetje uitgegroeid tot een van die sterren waar je eigenlijk niet mee gezien wil worden. Ze heeft enorm veel negativiteit om zich heen hangen en dat straalt af op de mensen in haar nabijheid. Gisteren dacht Gerard Joling een leuke foto te posten van hun gezamenlijke dinertje, maar zijn volgers reageren vol walging.

Gerards volgers boos

De reacties onder Gerards foto met Rachel zijn echt vrijwel uitsluitend vernietigend. “Heb al gegeten en gedronken als ik haar zie”, zegt de een. En de ander: “Die is gek om met zo’n vrouw te gaan eten.”

Yvonne begrijpt niet dat Gerard met zo iemand bevriend is. “Je wilt niets meer met Gordon te maken hebben omdat hij zoveel fantaseerde. HOE kan je dan in godsnaam met haar gezien willen worden.”

En Marry: “Zou geen hap door mijn strot krijgen, als ik met haar moet eten.”

Anders ingeschat

Het is echt opvallend hoe eensgezind Gerards volgers reageren. “Van Rachel slaat je bier dood, de wijn wordt zuur en de sla wordt slap. Maar eet smakelijk Geertje”, zegt André.

Anita: “Had je ff anders in geschat Gerard Joling maar eten met Roggel nou nee.”

En Bo: “Jou ga ik ontvolgen, waait ook met alle winden mee!”

Praten over André

Volgens Gerard heeft hij met Rachel onder meer gepraat over André. “Ik heb wel zijn moeder gesproken en die praat daar niet over, maar ik denk dat hij gewoon even een paar maanden helemaal rust moet hebben. Rust tussen zijn oren”, zegt hij op de Vlaamse tv.

Verder beweert Gerard van niets te weten. “Voor de rest weet ik ook niet waar hij uithangt of zit, maar we wensen hem beterschap.”

Instagram

De fel bekritiseerde Insta-post:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Rachel Hazes een imagokiller?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen