Fajah Lourens lust geen wijn meer na hypnose door Rasti Rostelli

Fajah Lourens heeft zich laten hypnotiseren door Rasti Rostelli zodat ze geen wijn meer lust. Het heeft haar met gemak van haar overmatige alcoholconsumptie afgeholpen, aldus de fitgirl.

Fajah Lourens © RTL

Zelf is Fajah Lourens een stresseter. “Sommige mensen hebben er nooit over nagedacht dat stress en eten hand in hand gaan. Ik merk het heel erg bij mezelf: als ik gestrest ben, dan zijn de M&M’s hup-rats-weg. Dat was ook zo met wijn, maar dat lust ik inmiddels niet meer”, vertelt ze in een groot interview met de Party.

Hypnose door Rasti

Waarom lust Fajah opeens geen wijn meer? “Dat is best een mooi verhaal. Ik heb me laten hypnotiseren door Rasti Rostelli om geen wijn meer te lusten. Ja. Ik heb het een jaar geleden gedaan. (…) Als je na een paar weken of maanden dan toch weer een glas wijn probeert, vind je het vies.”

Na de hypnose was ze enorm aan het vechten met zichzelf: Fajah wilde namelijk weer aan de wijn. “Ik wilde mezelf dwingen om géén wijn aan te raken zoals Rostelli me had geadviseerd. Ik had immers ook betaald voor de hypnose, dus dan wil je er ook verstandig mee omgaan.”

‘Ik lust geen wijn meer!’

Uiteindelijk probeerde Fajah tóch een flesje wijn. “En ik lustte het inderdaad echt niet meer! Toen ging ik een andere wijn halen, om te kijken of ik die wél lustte. Dat sloeg natuurlijk nergens op.”

Hoe zit het nu? “Nog steeds lust ik het écht niet meer, ik krijg het echt niet meer weg! Ik vind het gewoon ronduit vies, terwijl ik een echte wijndrinker ben. Rode wijn kan ik nog wel drinken, maar wit krijg ik echt niet meer weg. Ik was gister nog op een verjaardag waar ik het nog even wilde testen, maar nee, ik vond het echt vies.”

Comeback

Rasti maakte vandaag in De Telegraaf zijn comeback bekend. Hij gaat touren door Nederland. “Alle voorstellingen, die nu nog in kleine zalen zijn geboekt, waren binnen enkele minuten uitverkocht.”

Hij heeft er nu al zin in. “Ik laat ze binnen een tel de gekste dingen doen!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat hypnose hét wondermiddel is om af te vallen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen