Dyantha Brooks mag verder bij SBS 6: ‘Ondanks mijn zwangerschap’

Dyantha Brooks krijgt een nieuw contract van John de Mol, ondanks dat de zwanger is. “Ik vond het wel even spannend om het op mijn werk te vertellen”, aldus de presentatrice.

Dyantha Brooks © Shownieuws

Shownieuws-ster Dyantha Brooks had vorige maand ongelooflijk mooi nieuws in petto: ze is zwanger van haar tweede kindje. De presentatrice zit helemaal lekker in haar velletje. “We zijn zó blij. Ik voel me goed”, onthult ze in gesprek met het weekblad Weekend.

Dyantha niet ontslagen

Door die zwangerschap vreesde Dyantha wel enigszins voor haar contract bij SBS 6, de tv-zender van de meedogenloze mediamiljardair John de Mol. “Ik vond het wel even spannend om het op mijn werk te vertellen, want mijn contract loopt aan het einde van het jaar af. Maar iedereen was heel blij voor me.”

“Sterker nog, ik kreeg een week later een nieuw contract voor twee jaar aangeboden, dus het is dubbel feest hier thuis”, vervolgt het tv-talent. “Ik ben serieus heel dankbaar. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Shownieuws en ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Het is fijn om nu de zekerheid te hebben dat ik na mijn zwangerschap terugkom.”

Bang voor ontslag

Dyantha was ontzettend bang voor zwangerschapsontslag. Ze begon dan ook met een knoop in haar maag aan de opnames van Expeditie Robinson. “Eerlijk is eerlijk, op de dag van vertrek kreeg ik het zwaar. Ik heb de hele dag lopen huilen. Ik dacht: wat doe ik mijn kind en mijn man aan? Zo lang weg, en zonder contact.”

“We zijn zo’n hecht gezinnetje, dus dat was wel een ding. In tranen nam ik afscheid op Schiphol van Mick met de woorden: als ik terug ben gaan we snel voor een tweede kindje. Nou, dáár heb ik mij dus aan gehouden, haha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen