Dionne Stax: ‘Of ik me de Martien Meiland van Omroep MAX voel?’

Dionne Stax is op dit moment de best scorende presentatrice op prime time: twee keer per week pakt ze goud met Van Onschatbare Waarde en DNA Onbekend. Voelt ze zich net als Martien Meiland?

Dionne Stax © Roland Reinders

Het valt behoorlijk op dat Dionne Stax de laatste tijd maar liefst twee keer per week goud pakt op prime time. Het werd vorige week vrijdag ook uitgebreid besproken in het mediaprogramma Media Inside. En het is ook De Telegraaf niet ontgaan dat Dionne tegenwoordig meermaals per week een miljoenenpubliek bedient.

Dionne vs Martien

Er staat vandaag een groot interview met Dionne in De Telegraaf en daarin legt de krant haar voor: “Het doet denken aan de overwinningsspeech van Martien Meiland op het Televizier-gala twee jaar geleden, toen hij uitriep dat hij de kurk is waar SBS 6 op drijft.”

Is Dionne dan de Martien van Omroep MAX? Ze lacht die vergelijking weg: “Dat vind ik een groot compliment, zo heb ik er nog niet naar gekeken. Ik vind het natuurlijk fijn om te zien dat mijn programma’s tot nu toe zo goed bekeken worden en ook goed gewaardeerd worden. Maar met Aria gaan we echt iets nieuws doen.”

Aria ook een hit?

Aria is haar nieuwe programma waarin wordt gezocht naar hét operatalent van Nederland. De show gaat van start op zondag. “Laten we eerst maar eens afwachten hoe het ontvangen wordt voor we al te grote conclusies trekken.”

Drie programma’s van Dionne in één week tijd: is dat niet een beetje veel? “Ik heb het nog niet eerder meegemaakt, maar hier heb ik verder geen invloed op gehad. De NPO beslist dit soort dingen. En Van onschatbare waarde stopt alweer, dus het volgt elkaar een beetje op.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen