Bridget Maasland: ‘Johnny de Mol beter in bed dan André Hazes jr.’

Bridget Maasland vindt dat Johnny de Mol veel beter is in bed dan André Hazes jr. “Ja”, zei ze gisteren in Johnny’s talkshow HLF8. Al snel na die ontboezeming had ze zichtbaar spijt.

Johnny de Mol en Bridget Maasland © SBS 6

Het is eigenlijk het enige onderdeel van Johnny de Mols talkshow dat regelmatig het nieuws haalt: de slotrubriek waarin hij een van zijn gasten ja/nee-vragen stelt. Het zijn ook de enige paar minuten dat het spannend wordt in HLF8. Het is voor Johnny en zijn gasten echter wel een veilige opzet: hij zal immers nooit ergens over doorvragen.

Johnny beter dan André

Gisteren was het de beurt aan zijn ex Bridget Maasland. Ze vertelde Johnny onder meer dat ze nog nooit de ware jakob is tegengekomen. “Dus ik was het ook niet?” Zij: “Nee.”

Johnny vroeg daarna iets pikants aan Bridget. “Maar was ik wel beter dan André?”

Bridget: “Ja.”

Johnny: “En in bed?”

Bridget: “Ja.” Daarop verstopte ze haar gezicht achter haar handen.

Intieme vraag

Hoewel Bridget in de uitzending zat om over de Spice Girls te praten, vroeg Johnny haar ook nog kort naar het overlijden van Nathalie Hoop, de stiefmoeder van haar zoon Mees. Dat is volgende week een jaar geleden. Nathalie was de assistent van Hans Klok en hij heeft zich meermaals vernietigend uitgelaten over Bridgets houding jegens Nathalie.

Op de vraag hoe het nu met Mees gaat, antwoordde Bridget: “Het gaat met Mees heel erg goed gelukkig. Het was sowieso een heel zwaar jaar, ook met de pandemie en dan naar de middelbare school en eigenlijk nog helemaal niet weten hoe dat allemaal werkt. En dan zo’n groot verlies. Ja, het is heftig, intens.”

Veerkracht

Gelukkig ziet Bridget wel veel veerkracht bij Mees. “Het mooie aan kinderen is ook wel dat ze ook heel goed nog vooruit kunnen kijken en het leven kunnen grijpen zoals het is. Ik ben dus echt megatrots op hem.”

Gaan ze Nathalie volgende week herdenken? “Hij is bij zijn papa en ze gaan er zeker natuurlijk iets mee doen, ja. Ze hebben een heel mooi bankje voor haar gekocht in het Vondelpark. Dat is pas onthuld. Ja, natuurlijk staan ze er vaak bij stil. En ik ook met Mees hoor, dus…”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen