Angela de Jong kraakt Gordon volledig af als jurylid K2 Zoekt K3

Angela de Jong kraakt Gordon volledig af als jurylid van de SBS 6-show K2 Zoekt K3. Ze vindt dat deze ‘kampioen platheid’ absoluut niet past bij een amusementsshow voor het hele gezin.

Angela de Jong en Gordon © NPO, VTM

Er is enorm veel kritiek op Gordon als jurylid in K2 Zoekt K3. Volgens RTL Boulevard reageren kijkers woedend op zijn optreden en de Vlaamse krant De Morgen vraagt zich zelfs af hoe grofgebekt een jurylid in een familieshow mag zijn. En nu krijgt de lichtgeraakte entertainer ook nog eens AD-boevrouw Angela de Jong over zich heen.

Kampioen platheid

Angela kan er met haar pet niet bij dat Gordon door SBS 6 op het familieprogramma is gezet. “Het was een ongeluk dat je van kilometers afstand zag aankomen”, schrijft ze in het AD. “Om totaal onbegrijpelijke redenen hebben de hoge heren van deze bedrijven (Studio 100 en SBS 6, red.) namelijk besloten Gordon in de jury te zetten.”

Elke tv-amateur kan nog uitleggen dat dit een totale mismatch is, aldus Angela. “Onze nationale kampioen platheid die evenveel heeft met K3 en de piepjonge doelgroep als Mona Keijzer met timing en teamspirit.”

Olifant Gordon

Het is echt betreurenswaardig dat Gordon deze K3-show zo verpest, vindt Angela. “Twee uur en een kwartier moest ik aanzien hoe Gordon als een olifant tekeerging in de suikerspinroze porseleinkast die K3 heet.”

De manier waarop Gordon tegen met name de vrouwelijke kandidaten praat is volgens haar schofterig en ongevoelig. “Elke jongeman die er maar een beetje leuk uitzag of een hysterisch roze pakje droeg, ging natuurlijk wél door.”

Aandachtsbelust

Gordon wordt geacht om K2 Zoekt K3 te dienen, maar zit daar volgens Angela vooral voor zichzelf. “Zodra Gordon vond dat hij even niet genoeg in de belangstelling stond – en dat was zo’n beetje om de minuut – plakte hij zich tegen het glas van zijn juryhokje om zich ervan te verzekeren dat niet de kandidaten maar híj in beeld was.”

Al met al pittige kritiek dus van Angela. Vooralsnog heeft Gordon geen juridische stappen aangekondigd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Past Gordon bij de familieshow K2 Zoekt K3?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen