Youp van ’t Hek begrijpt helemaal niets van Winston Gerschtanowitz

Youp van ’t Hek vindt het onbegrijpelijk dat Winston Gerschtanowitz op 44-jarige leeftijd nog zin heeft in de presentatie van een programma als Car Wars. “Het is infantiele onzin.”

Youp van 't Hek en Winston Gerschtanowitz © RTL

Winston Gerschtanowitz is bij SBS 6 het gezicht geworden van infantiele tv-programma’s. Na het grote succes van de knikkershow Marble Mania, is hij momenteel te zien met Car Wars. Hierin spelen BN’ers tegen elkaar met op afstand bestuurbare autootjes. Het kan Youp van ’t Hek niet bekoren.

Infantiele onzin

Met grote verbazing zag Youp laatst bij Op1 hoe Winston het programma aan het promoten was. “Ik zag hem heel enthousiast kirren over een programma van John de Mol waarin volwassen BN’ers met speelgoedautootjes tegen andere BN’ers mogen racen. Winston presenteert deze infantiele onzin.”

Heel vreemd, vindt Youp. “Ik dacht: dit kan die Gerschtanowitz niet menen. Maar ik had deze zelfde enthousiaste woorden van de presentator ook al gelezen in het AD en vroeg me toen serieus af wat zijn vrouw hierover zou zeggen. En zijn kinderen? Want als je met een man bent die dit werkelijk vindt dan wil je daar toch niet mee verder?”

Kleuterprogramma

Youp heeft het idee dat Winstons vrouw Renate Gerschtanowitz ook niet helemaal lekker is. “Mijn vrouw zou een advocaat bellen en zachtjes vertrekken. Niet omdat ik openlijk zat te jokkebrokken om mijn baantje veilig te stellen, maar omdat ik dat kleuterprogramma voor ongeletterden echt leuk zou vinden.”

Car Wars is overigens geen succes op SBS 6. De tweede aflevering kwam vrijdagavond niet verder dan 378.000 kijkers. Vorige week waren dat er 402.000.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Winston Gerschtanowitz meer in zijn mars heeft dan de presentatie van infantiel amusement?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen