Winston Gerschtanowitz ziet tv-droom uiteenspatten: ‘Heel jammer’

Winston Gerschtanowitz heeft vanwege de coronapandemie zijn tv-droom uiteen zien spatten. Een programma dat hij altijd al heeft willen maken, is daardoor op de lange baan geschoven.

Winston Gerschtanowitz © William Rutten

Het is voor Winston Gerschtanowitz nog altijd een grote droom om een nieuwe versie te maken van Villa Felderhof. In die beroemde talkshow van vroeger logeerden twee BN’ers samen met gastheer Rik Felderhof in een luxe villa. Er ontstonden vanwege de ongebruikelijke BN’er-duo’s vaak interessante gesprekken.

Villa Gerschtanowitz

Het was er bíjna van gekomen, vertelt Winston in de Weekend. “Klopt, maar dat gaat nu niet door. Villa Gerschtanowitz was er bíjna gekomen, maar het laat toch nog even op zich wachten. Door corona is het moeilijk om op dit moment lang van tevoren reizen te plannen met mensen.”

Winston vindt het jammer, maar hij zit niet in zak en as. “Zo’n programma verjaart niet én ik ben pas 44, dus ik heb nog even. Het is jammer, maar ik baal daar niet van, zo gaan die dingen soms.”

Bloedspannend

Gelukkig heeft Winston het druk genoeg. “We hebben net Car Wars opgenomen, ik blijf ook het komende jaar de quiz 50/50 maken én we gaan in het najaar het tweede seizoen van Marble Mania maken, dus er komen en hoop leuke dingen aan.”

Car Wars is geen succes. Hij hoopt dat mensen alsnog aanhaken. “Het is bloedspannend. Ik heb de eerste afleveringen met een grote glimlach op mijn gezicht zitten kijken.’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Winston Gerschtanowitz die Villa Felderhof nieuw leven inblaast. De juiste presentator?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen