Dennis Schouten onthult jaar na tv-ruzie: ‘Gewipt met Famke Louise’

Dennis Schouten kreeg het een jaar geleden flink aan de stok met Famke Louise. Ze sloeg tijdens tv-opnames een microfoon uit zijn hand. Nu blijkt dat er toen wat oud zeer zat bij Famke…

Famke Louise en Dennis Schouten © RoddelPraat

Famke Louise was echt helemaal over de rooie toen ze, op de dag van haar beruchte Jinek-optreden, op straat werd geconfronteerd door Dennis Schouten en zijn cameraman. “Ik heb schijt aan jou gek!”, riep ze woest. Later gaf de zangeres nog aan geen enkele spijt te hebben van haar ietwat agressieve actie.

Dennis en Famke

Nu, een jaar later, onthult Dennis Schouten in zijn programma RoddelPraat dat hij en Famke een kleine voorgeschiedenis delen. Ze hebben namelijk het bed gedeeld in zijn appartement in Almere-Poort.

Dennis: “Ik kwam hier een kleine twee jaar geleden in de wijk wonen, alleen en eenzaam. Toen liep ik door de Albert Heijn en daar was zij ook. Daar had ik toen een gesprekje met haar. Dat was nog voor het incident waarbij ze mijn microfoon uit mijn handen sloeg. Toen ik haar ontmoette had zij net een relatie uit met Ronnie Flex.”

Pennywafels

Het was een leuk gesprek, aldus Dennis. “Ik zei: ‘Oh, je woont hier ook in de wijk? Misschien kunnen we eens samen wat drinken.’ Twee maanden later hadden we geappt en kwam zij een keer wat drinken.”

Famke vroeg Dennis om pennywafels, chocolademelk en gevulde koek te kopen. “Normaal gesproken zeg je dan een wijntje ofzo, maar zij wilde chocolademelk. Ik dacht toen al: dat wordt natuurlijk niks. Ze kwam hier vervolgens en het was bijster ongemakkelijk. Het gesprek liep niet.”

23.30 uur

De date was vreselijk, aldus Dennis. “Uiteindelijk was het 23.30 uur en ze ging maar niet weg. Ze zei op een gegeven moment dat ze bleef, maar er was gewoon nul spanning. Ik zeg op een gegeven moment: ‘Ik ga douchen’, maar ook toen ging ze niet weg. Toen zat ze hier nog op de bank met haar laatste pennywafels. Uiteindelijk sliep ze ook bij mij.”

En toen? “Ik dacht: je slaapt hier dan vast niet voor niks, dus ik maak wat aanstalten, maar het was heel ongemakkelijk. Ik ben saai, maar zij was ook heel saai.”

Handwerk

Heel passievol was het allemaal niet. “Het was heel kort wat handwerk in een soort van sterhouding. Het proces heeft zich in vier minuten voldaan. Het was gewoon bijster ongemakkelijk en slecht en geen gesprek meer.”

“De volgende dag werd ik wakker en toen was ze weg. Ook nog dat en toen hebben we daarna eigenlijk nooit meer contact gehad, tot het incident met dat interview.”

Co-host Jan Roos: “Dus er zat ook nog een beetje oud zeer bij haar?”

Misschien wel, denkt Dennis. Maar waarom kapte hij de date destijds niet gewoon af? “Daar ben ik te aardig voor.”

Voor de bus

Waarom komt Dennis hier eigenlijk mee naar buiten? Wraak. Famke plaatste afgelopen weekend namelijk een cover van de Playboy, waarop een citaat staat van Dennis: “Ik ben heel saai in bed.”

Dennis: “Ik vond het zo ongemakkelijk dat ik dacht: ik hou dat lekker altijd voor me, want het is ook niet iets om trots op te zijn, maar omdat ze me zo voor de bus heeft gegooid met dit fotootje…”

RoddelPraat

RoddelPraat kunt u hier bekijken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dennis Schouten verklapt dat hij het bed heeft gedeeld met Famke Louise. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen