Verzuurde Rob Geus gefrustreerd in Expeditie Robinson: ‘F*ck!’

Rob Geus is gisteren helemaal uit zijn plaat gegaan in Expeditie Robinson, waar hij dit seizoen op herkansing mag in de speciale donderdagserie van het programma. “F*ck!”, riep hij boos.

Rob Geus © RTL

Naast de reguliere serie van Expeditie Robinson op de zondagavond van RTL 4, loopt er dit seizoen voor het eerst simultaan een all-stars-serie op de donderdagavond. Hieraan doen oud-kandidaten uit voorgaande seizoenen mee, waaronder dus Rob Geus. Hij vertrok in 2019 huilend uit de realityshow na een mislukte evenwichtstest op een balk.

Evenwichtstest

Rob werd gisteren onaangenaam verrast in het programma, omdat de allereerste individuele opdracht óók zo’n evenwichtstest op een balk was. “Dan zie je uit je ooghoeken die balken in het water en dan denk je: nee, nee, nee!”, aldus de tv-persoonlijkheid, bekend van De Smaakpolitie.

Het wekte een trauma op bij Rob. “Bij de eerste expeditie heb ik acht dagen op het eiland gezeten en ging ik er eigenlijk af met een balkploeg. Hoe lullig is dat? Ja, ik kon mijn koffers pakken en dat was pittig. Ik heb er wel een tijdje last van gehad dat ik via een balk naar huis moest ja.”

Gewoon bizar

Nu moest Rob dus wéér op zo’n balk. En dat terwijl hij net vijf kwartier lang een loodzware kist had lopen tillen. “Ik merkte aan mijn linkerachterbeen best wel ging trillen en dat had er mede mee te maken dat we daarvoor een enorm zware proef moesten doen. Wij als kerels zijnde van het team dachten: we dragen hem wel voor de dames naar boven!”

Daar had Rob enorm veel spijt van. “Het is gewoon bizar. Dat ik echt die kist gewoon tot in den treure heb gedragen… Dan krijg je zo de rekening gepresenteerd…”

‘F*ck!’

Rob viel namelijk als allereerste in het water tijdens de evenwichtstest. “Daar word je niet vrolijk van.”

Toen hij in het water plonsde, riep Rob woest uit: “F*ck!”

De proef werd uiteindelijk gewonnen door zangeres Do. Zij sleepte daarmee een vrijstelling in de wacht.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u dat Rob Geus wederom als eerst uit Expeditie Robinson vliegt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen