‘Thomas van der Vlugt volgt Tony Junior op in realityhit De Bachelor’

Thomas van der Vlugt volgt Tony Junior op als hoofdpersoon in de realityhit De Bachelor, melden bronnen aan Shownieuws. En volgens de showrubriek klopt het. “Met Tony zaten we ook goed.”

Thomas van der Vlugt © William Rutten

Het Tony Junior-seizoen van De Bachelor is nét afgesloten. Het programma is veelbesproken en succesvol en daarom werkt Videoland aan een nieuw seizoen. “Het is een succes, dus ze zijn alweer aan het zoeken naar een opvolger voor Tony Junior”, zegt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven in de nieuwste aflevering van Shownieuws.

Knappe vent

Het nieuws is nog niet bevestigd, benadrukt Bart. “Ik moet zeggen dat het echt wel geruchten zijn, maar die lijkt te zijn gevonden in Thomas van der Vlugt. Hij is bekend van Stuk TV, is een knappe vent, succesvol én vrijgezel.”

De betrokkenen ontkennen alles met klem. “We hebben zijn manager even gebeld om te kijken of het klopt en die zei van niets te weten, maar dat hebben we vaker gehoord uit de mond van een manager. Maar die geruchten zijn wel heel sterk.”

Volgens Bart klopt het echter gewoon. “Met Tony zaten we ook goed. Dat hebben we volgens mij ook als eerst onthuld.”

Men’s Health

Thomas haalde een paar weken geleden het nieuws, omdat hij op de cover van de nieuwste Men’s Health staat. Zie:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen