‘Verwende’ Meilandjes zorgen voor scepsis met zoveelste verhuizing

Het is bijna niet te geloven: de Meilandjes gaan wéér verhuizen. Na een paar weken in hun Noordwijkse villa van bijna 3 miljoen euro, worden de verhuisdozen wederom gevuld. Wat zit hierachter?

Chateau Meiland © Chateau Meiland

SBS 6-kijkers reageren sceptisch op het nieuws dat Martien en Erica Meiland wederom gaan verkassen. Normale mensen verhuizen een paar keer in hun leven, maar de Meilandjes een paar keer per jaar. Ze racen van miljoenenvilla naar miljoenenvilla, alsof het niets is. En dat verwende gedrag begint bij kijkers een beetje de keel uit te hangen.

‘Wordt steeds nepper!’

Steeds meer mensen beginnen een beetje moe te worden van de verhuizende Meilandjes, is te zien op de socials van RTL Boulevard en Shownieuws. Zij vermoeden dat ze dit puur doen voor de tv-gelden. “Ja ze moeten iets voor de serie, anders gebeurt er niks… Ik vond het altijd heel leuk maar het wordt steeds nepper”, zegt Manuela.

Veel mensen denken dat dit gewoon geregisseerd is voor de televisie. “Nou ik voel nog een extra seizoen aankomen”, zegt een cynische Mark. En Jeroen: “Dit is toch heel de bedoeling? Om die k*tsoap op SBS in de lucht te houden.”

En Renate: “Haha, komt er weer een vervolg zeker op tv, over deze verhuizing.”

Aandacht

Anderen vinden het bizar dat Martien Meiland steeds zo klaagt over de aandacht die hij krijgt. Taco: “Liggen bijna op hun knieën voor aandacht. Krijgen ze aandacht is het weer niet goed. Gaan ze natuurlijk weer een hele aflevering aan besteden waar hun nieuwe huis staat. En dan gek vinden dat er mensen naar hun huis gaan.”

En Daantje: “Tuurlijk. In de serie werd al gezegd dat het huis een miskoop was en Erica liep te klagen dat het ‘maar’ een appartementje was met laminaat. Deze reden wat ze nu opgeven staat natuurlijk wat netter. Nog hoge kijkcijfers, maar loopt terug. En voorheen was er nog nooit zoveel negatieve commentaar op de serie. Begin van de ondergang?”

Zeiksnorren

De Meilandjes beginnen steeds grotere zeuren te worden, vinden de Boulevard- en Shownieuws-kijkers. Amanda: “Zeiksnorren. Dat is de bijkomstigheid die hoort bij bekend zijn. Dat zijn de mensen die ervoor zorgen dat ze zich juist dit soort peperdure woningen kunnen veroorloven. De roem stijgt ze een beetje naar hun bol!! Arrogantie. Bah!”

Arie: “Ik vind het ook zo raar dat Martien zo reageert als er fans staan bij zijn huis… Die fans zien dat ook terug. Maar door zijn fans woont hij wel zo.”

Argwanende Tooske

Zelfs SBS 6-ster Tooske Ragas is een beetje sceptisch. “Het is misschien gruwelijk, maar ik maak al een paar jaar televisie: dit is echt oprecht of is het ingecalculeerd en moest er gewoon weer verhuisd worden omdat het handig is voor de tv?”, vroeg ze zich gisterenavond af in Shownieuws.

Privé-baas Evert Santegoeds, die dikke mik is met de Meilandjes, daarop: “Nee, je gaat daarvoor niet schuiven met miljoenen.”

Tweet

De verhuizende Meilandjes:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen