Shownieuws haalt wit voetje: ‘Sarah van Soelen is zó wijs!’

Shownieuws probeert een wit voetje te halen bij de Hazesjes. De showrubriek deelt namelijk een slijmdouche uit aan Sarah van Soelen, de nieuwste vriendin van André Hazes jr. “Ze is zó wijs!”

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Sarah van Soelen is op Instagram een beetje dertien in een dozijn: het zoveelste meisje dat elke dag wulps in een ander outfitje poseert en al die oppervlakkigheid probeert te maskeren door er ‘diepzinnige’ teksten bij te plaatsen. Zoals zaterdag: “Always go with the choice that scares you the most, because that’s the one that is going to help you grow 💪🏽”

Wijze Sarah

Een ontzettend inspirerende tekst, die op Google maar liefst 46,7 miljoen zoekresultaten oplevert. Geleende inspiratie dus. Toch is haar liefje André Hazes jr. er he-le-maal van ondersteboven. Hij verslikte zich tijdens het lezen bijna in zijn eiwitreep: “Wauw”, plaatst hij onder Sarahs post.

Dat André zo reageert is nog redelijk voorspelbaar, maar ook bij Shownieuws gaan ze er echt volledig in mee. ‘Sarah van Soelen maakt indruk met wijze uitspraak’, kopt de showrubriek bloedserieus. Sarah wijsheid toedichten omdat ze ergens op Pinterest een inspirerend zinnetje heeft gevonden. Wie draait daar in vredesnaam de weekenddienst?

‘Het komt binnen’

Shownieuws doet alsof het hele land op zijn kop staat door deze geleende levensles van Sarah. “In de reacties valt bijna alleen maar te lezen dat het bericht binnenkomt. ‘Precies dit schat’, ‘zooo’ en ‘zo is dat lieverd’ staat er bijvoorbeeld.”

In de reacties die Sarah zélf modereert ja. Tjongejongejonge. Shownieuws vervolgt: “Een van die gemaakte keuzes die Sarah omschrijft zou hun koophuis kunnen zijn. De influencer en de zanger hebben samen in Rotterdam een huis gekocht.”

Een appartement kopen met het geld van je vader: de keuzes waar Sarah voor staat zijn inderdaad niet te overzien.

Instagram

De wijze Sarah:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen