SBS 6-collega’s klappen voor Johnny de Mol: ‘Het is echt zó goed!’

De sterren van Shownieuws reageren geheel volgens verwachting op de eerste aflevering van HLF8. Ze vinden de talkshow van Johnny de Mol, de zoon van hun baas, echt he-le-maal het einde.

Johnny de Mol © SBS 6

De talkshow van Johnny de Mol is inhoudelijk niet echt een concurrent voor de bestaande talkshows: het gaat vooral over entertainment en minder over serieuze onderwerpen. Met dat in het achterhoofd krijgt de presentator best wat complimenten voor de eerste aflevering van HLF8. Voorop in de fanfare lopen de collega’s van Shownieuws.

Verbazingwekkend leuk

Geheel volgens protocol vinden de Shownieuws-sterren de talkshow van Johnny helemaal fantastisch. Zo is Privé-baas Evert Santegoeds nog steeds aan het bijkomen. “Ik vond het echt een verbazingwekkend leuk programma. Ik vond de sfeer goed, het decor goed, de gasten… Ze hadden Davina Michelle en die had echt elke talkshow willen hebben.”

Eigenlijk was het van A tot Z helemaal in orde, aldus Evert. “Ik vond de onderwerpen ook leuk en hem zeer op zijn plaats. Hij had ook een heel goede grap over zijn net getrouwde vader. Ik kijk uit naar de volgende.”

Fris en uitgerust

Johnny zelf is ook helemaal geweldig, vindt collega Anouk Smulders. “Ik vond hem ook heel fris en uitgerust ogen. Ik vind hem ook altijd heel erg oprecht.”

Evert: “Ja, hij was ook heel erg ontspannen voor zo’n eerste show. Ik denk dat de concurrent die vorige week van start gegaan is er met argusogen naar gekeken heeft.”

Presentatrice Tooske Ragas: “Even voor alle duidelijkheid: jullie moeten dit niet zeggen, hè?”

Te joviaal

Die vraag van Tooske komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Hoe diep zit Evert er ditmaal in bij de betrokkenen? “Ik weet heus dat ik morgen weer voor m’n kanis krijg dat ik er weer veel te joviaal over ben, maar dat is wel van mensen die zelf overal zuur over zijn.”

Anouk: “En daar zijn we klaar mee, zure mensen!”

Ja, dat continue ons-kent-ons-gelik: dáár zijn we naar op zoek. Nou ja, slechts 8 procent van de mensen dan. De overige 92 procent denkt dat Shownieuws een stuk interessanter wordt als ze iets minder ons-kent-ons worden.

Ons-kent-ons

Ons-kent-ons, dat is ook precies wat AD-diva Angela de Jong van Johnny’s nieuwe talkshow vindt. “Veel inhoud lijkt HLF8 niet te gaan bieden, maar voor de ontspanning zoekende tv-kijker is dit perfect. Enige vereiste is een maag die sterk genoeg is om het Gooische ons-kent-ons-sfeertje aan te kunnen”, schrijft ze.

NRC Handelsblad vindt dat HLF8 wat gewicht mist, De Telegraaf vindt Johnny slecht als interviewer en Het Parool benadrukt vooral dat ‘het zoontje van de baas ook een talkshow heeft gekregen’.

Wit voetje

De commentaren van de tv-recensenten zijn best heel aardig over Johnny, maar zijn SBS 6-collega’s en andere BN’ers steken wel héél erg de loftrompet. Hoe zit dat?

Voormalig Radio Veronica-dj Patrick Kicken legt het uit: “Geweldig hoeveel BN’ers proberen een wit voetje te halen bij De Mol senior, door te twitteren dat ze de nieuwe talkshow van De Mol junior helemaal te gek vinden!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de Shownieuws-sterren het zouden zeggen als ze Johnny de Mol niet zo goed vonden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen