‘Roxeanne Hazes heeft helemaal niets met Sarah van Soelen’

Roxeanne Hazes heeft helemaal niets met Sarah van Soelen, de nieuwe vriendin van haar impopulaire broer André Hazes jr. Dat vermoeden uit weekblad Story na grondig onderzoek op Instagram.

Monique Westenberg en Sarah van Soelen © NPO, Instagram

Inmiddels is Roxeanne Hazes de enige overgebleven Hazes zónder imagoprobleem. Ze heeft zich dan ook behoorlijk van haar asociale moeder Rachel en vreemdgaande broer André gedistantieerd. Wél heeft ze goed contact met de alom geliefde Monique Westenberg, die tot tweemaal aan toe keihard in de steek is gelaten door André.

Zwijgende Hazesjes

Het contact tussen André en Roxeanne is volledig stilgelegd, aldus weekblad Story. “Tot de datum van 11 maart 2021, de dag dat André op social media de breuk met Monique wereldkundig maakte, plaatste Roxanne regelmatig hartjes bij zijn berichten. Of dat nu om zijn werk, zoontje André of Monique ging.”

Roxeanne was dan ook dolgelukkig dat ze na een eerdere ruzie weer contact had met André en liet dat ook in elk interview weten. Nu is alles anders. “Hoewel de twee elkaar nog wel volgen op social media, reageren ze niet meer op elkaars berichten.”

Roxeanne steunt Monique

Het is volgens de Story evident: Roxeanne zit in kamp-Monique. “De band tussen Roxeanne en Monique werd na de definitieve breuk van die laatste met André alleen maar sterker. Monique liet er op social media geen twijfel over bestaan dat ze bij Roxeanne troost vond.”

En al helemaal toen Sarah van Soelen in beeld kwam. “Daar lijkt Roxeanne het bijzonder moeilijk mee te hebben.”

Sarah probeert

Roxeanne zwijgt André dood sinds hij Monique bij het grofvuil heeft gezet en overstapte naar Sarah. “Dat ziet zijn nieuwe liefde Sarah ook.”

Sarah doet volgens de Story verwoede pogingen. Zo liket ze volgens het blad allerlei berichten van Roxeanne. “Roxeanne lijkt echter partij voor Monique te hebben gekozen en mijdt Sarah en André.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen