Rob Goossens herkent zich niet in kritiek: ‘Kijkcijfers zijn hoog’

Rob Goossens, tv-journalist van De Telegraaf, herkent zich totaal niet in de kritiek die hij krijgt op zijn optredens in RTL Boulevard. Hij wijst erop dat de showrubriek steevast hoge kijkcijfers scoort.

Rob Goossens © RTL

Zeker een paar keer per week staat Rob Goossens aan de desk van RTL Boulevard, maar buiten de redactie om is niet iedereen fan van hem. Er worden op sociale media regelmatig kritische reacties over zijn tv-optredens geplaatst. Zo zou hij niet genoeg verstand van televisie hebben om als tv-kenner op de buis te verschijnen.

Gebazel

Kennelijk krijgt Rob ook privéberichtjes van boze kijkers. Eén daarvan deelt hij nu op Twitter. “Wat lul je nu over Jinek… jaloers op haar succes? Jij kan dit niveau nooit bereiken.. Als jij met je natte bek zit te bazelen gaat bij ons de tv uit… Kwal”, zegt een hater tegen hem.

En: “Met ons vinden velen dat het gebazel van jou ons de keel uithangt. Zoek aub een andere baan maar nooit meer terug op tv.”

Rob reageert

Rob heeft als volgt gereageerd op deze criticus: “Ah, dat zien we inderdaad elke keer in de kijkcijfers! We vroegen ons al af wie toch die persoon is die telkens boos de tv uitzet als mijn hoofd in beeld verschijnt.”

Hij haalt er zijn schouders voor op. “Grinniken om een kijker met exact nul volgers die verhaal komt halen”, vat hij het samen.

Tweet

De tweet van Rob:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen