Rich kids onder elkaar: Johnny de Mol vs Vincent van den Ende

Miljardairszonen onder elkaar: Johnny de Mol ontving gisteren in zijn talkshow Vincent van den Ende. Ooit kunnen de heren allebei zwemmen in een miljardenerfernis en dat schept een band.

Johnny de Mol en Vincent van den Ende © HLF8

De zoon van John de Mol is momenteel dagelijks op televisie met zijn eigen talkshow, maar de zoon van Joop van den Ende kennen we nog niet. Gisteren introduceerde Vincent zich in het programma van Johnny. Dankzij zijn gouden lepel is Vincent een succesvolle muziekproducer geworden.

Johnny en Vincent

Johnny: “P. Diddy, Ariane Grande en Chris Brown: ze hebben allemaal met hem gewerkt. Vincent van den Ende. Hij heeft het gemaakt in Amerika. En niet omdat zijn vader Joop van den Ende is. Per toeval kwam hij in contact met producer Scott Storch en met hem begon een fantastisch avontuur.”

Hij vindt het leuk dat Vincent in zijn talkshow plaats wilde nemen. “Ja, ik weet dat jij een heel bescheiden jongen bent, maar dit is toch wel een lekker lijstje namen hoor.”

Vincent: “Ik ben er best trots op.”

Starstruck

Johnny denkt dat Vincent totaal niet onder de indruk is van al die megasterren. “Jij moet wel met je opvoeding en hoe je bent opgegroeid, namelijk tussen de grote namen, niet zo snel onder de indruk zijn en niet zo snel starstruck zijn.”

Vincent: “Ja, het is ook een soort van sobere Nederlandsheid van ons allemaal. Als je maar sober en normaal bent, dan is het gewoon goed daar. Dan voelen artiesten zich ook op hun gemak.”

Endemol-erfenis

Op een gegeven moment benoemde Johnny nog dat ze allebei miljardairszonen zijn. “We kunnen er niet omheen: we hebben bekende vaders. Hier zit een soort van erfenis van Endemol aan tafel, maar daar wil ik het helemaal niet over hebben. Ik wil het eigenlijk hebben over wat de belangrijkste les is die jij hebt meegekregen.”

“Mijn vader zei al toen ik 10 was: ‘Het maakt niet uit wát je gaat doen, maar zorg dat je het goed onderbouwd en daar 100 procent voor gaat.’ Wat is de les die jij hebt meegekregen van Joop?”

‘Doorwerken!’

Vincent: “Voor mij was het wel een les van: ‘Verzamel goede mensen om je heen die jij vertrouwt en die voor je willen vechten.’ Dat heb ik gevonden met mijn managers, waar ik nu al zes of zeven jaar mee werk. Als ik gekke dingen doen, zeggen ze: ‘Doorwerken!’ Daar krijg ik veel energie van.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de talkshow van Johnny de Mol te veel ons-kent-ons?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen