Bilal Wahib krijgt aanbieding van René Mioch: ‘Ik wil hem trainen’

Bilal Wahib kan aankloppen bij René Mioch voor een heuse mediatraining. De filmjournalist zou de zanger en acteur graag helpen om zich beter te positioneren in het medialandschap.

Bilal Wahib © RTL Boulevard

Het imago van Bilal Wahib is behoorlijk beschadigd. Hij is dit jaar in opspraak geraakt omdat hij een 12-jarig jongetje overhaalde om zijn geslachtsdeel te laten zien op internet. Inmiddels is hij weer terug in de showbizz en heeft hij onder meer een nieuwe single uitgebracht en ook was hij te zien in de film Meskina.

Niet goed begeleid

Als filmjournalist René Mioch wordt gevraagd of hij liever de mediatrainer is van Johnny Depp of van Bilal Wahib, antwoordt hij in de Volkskrant: “Liever Bilal. Hem kun je nog iets leren, Johnny niet.”

René zag al een tijdje dat het misging met Bilal. “Bilal maakte ik van een afstandje mee in Berlijn, waar hij tot Europees filmtalent was uitgeroepen. Ik vond toen al dat hij niet goed werd begeleid.”

Horloges en auto’s

Je kon al van ver zien aankomen dat het mis zou gaan met Bilal, aldus René. “Als je zo jong ineens beroemd wordt, gratis kleren, horloges en auto’s krijgt, alle meiden om je heen, dan moet je iemand hebben die je op momenten even toespreekt: wie wil je nou eigenlijk zijn?”

Hij vervolgt: “Kennelijk had zijn management niet zo’n relatie met hem. Je zag dit van mijlenver aankomen, ook als je Bilals Instagramaccount bekeek. Ik geef soms interviewtrainingen, vooral aan acteurs. Ik zou best een paar middagen met Bilal willen werken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gunt u Bilal Wahib een mooie carrière?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen