Patty Brard degradeert naar middag-tv: ‘Minder vaak in Shownieuws’

Patty Brard zal de komende tijd minder vaak te zien zijn als deskundige in Shownieuws. Ze is namelijk druk met de opnames van een nieuw middagprogramma op SBS 6, vertelt de televisiediva.

Patty Brard © Shownieuws

De meeste tv-sterren maken het liefst programma’s op prime time, van 20.30 tot 22.30 uur, omdat dan de meeste mensen televisie kijken. Toch is Patty Brard niet beledigd dat SBS 6 haar nu voor een programma in de middag heeft gevraagd, vertelt ze Shownieuws.

Degradatie

Patty gaat het nieuwe woonprogramma De Grote Huisverbouwing presenteren. “Ik ben gevraagd om een woninginrichtingprogramma te gaan doen. Ze vonden het heel grappig dat ik daar ja op zei, omdat het geen prime-time-programma is, maar lekker op de zondagmiddag.”

Voor een middagprogramma voelt Patty zich niet te goed. “Nu lig ik toevallig elke zondagmiddag lekker naar vtwonen te kijken en Verliefd op je huis. En nu hebben ze mij eindelijk gevonden om een programma voor de zondag te maken en het heet De Grote Huisverbouwing.”

Superleuk

Wat wordt het voor programma? “We verrassen mensen die op de een of andere manier hun huis niet helemaal op orde kunnen krijgen, hetzij door een scheiding of financiële problemen. Die verrassen we helemaal samen met de fantastische klusser Albert en een styliste.”

Bevalt het haar? “Het is superleuk om te doen. Het zijn heel veel draaidagen, dat wel. Vandaar dat ik ook iets minder ’s avonds ingezet wordt.”

De eerste aflevering is eind oktober te zien op SBS 6.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Patty Brard liever op prime time zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen