Frank Jansen: ‘Dennis Schouten is een leugenaar, hij verzint alles!’

Frank Jansen heeft helemaal niet aan Dennis Schouten verteld dat hij in elkaar is geslagen door zijn ex-partner Rogier Smit, vertelt hij aan De Telegraaf. “Hij heeft dit uit zijn duim gezogen.”

Frank Jansen en Dennis Schouten © RoddelPraat

Dennis Schouten en Frank Jansen doen beiden mee aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Achter de schermen hadden de heren volgens Dennis een goede klik. Op een gegeven moment zou Frank hem zelfs hebben verteld dat hij in elkaar is geslagen door zijn ex-partner Rogier Smit. Een grove leugen, zegt Frank nu in De Telegraaf.

Frank woest op Dennis

Frank is woest op Dennis. “Dennis zuigt dit uit zijn duim. Ik weet van niets. Als ik ooit een boekje opendoe over het mislukken van mijn relatie met Rogier, dan zal ik vertellen hoe en wanneer de eerste scheurtjes in ons huwelijk zijn ontstaan”, vertelt de realityster in de krant.

Nu is niet het juiste moment om daarover naar buiten te treden, aldus Frank. Hij wijst erop dat hij nog steeds in scheiding ligt met Rogier. “Ik geloof niet dat ik er verstandig aan doe om daarover nu al mijn mond open te doen.”

Cocaïnegebruik

Volgens Dennis heeft Frank ook aan hem bevestigd dat Rogier aan de cocaïne zit. Daarover zegt Frank: “Dat is niet waar. Ik heb alle reden om aan te nemen dat hij aan de coke is, of was. Dat vermoeden is mij de afgelopen maanden keer op keer bevestigd door uitspraken van mensen die bevriend zijn met Rogier.”

“Al moet Rogier overigens zelf weten of hij coke gebruikt of niet. Sinds hij bij me weg is heb ik niet de behoefte om me nog met zijn doen en laten te bemoeien.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen