Story-fotograaf urenlang in bosjes bij Matthijs van Nieuwkerk

De Story maakt wederom furore met een grote primeur: Matthijs van Nieuwkerk is gescheiden én heeft al een nieuwe vriendin. Paparazzo Edwin Smulders lag daarvoor wel urenlang bij hem in de bosjes.

Matthijs van Nieuwkerk en Edwin Smulders © NPO, Instagram

De redacteuren van de Story struikelen over de primeurs. Gisteren zorgde het tijdschrift voor groot shownieuws door als eerste medium te melden dat Matthijs van Nieuwkerk is gescheiden én al een nieuwe vriendin heeft. En dat is allemaal te danken aan Edwin Smulders, de beroemdste paparazzo van het land. Hij lag urenlang bij de NPO-ster in de bosjes.

Posten in de bosjes

Inmiddels woont Matthijs al bijna vijftien jaar in het buitengebied van Almen en daar waant hij zich onbespied. Daar heeft sterfotograaf Edwin Smulders handig gebruik van gemaakt. Hij is diverse keren naar de Achterhoek gereden om de presentator te bespieden vanuit de bosjes (zie foto). Vorige week vrijdagochtend was het raak.

Story-baas Guido den Aantrekker vertelde gisterenavond in Shownieuws uitgebreid over Matthijs en zijn nieuwe vriendin Martha Riemsma. “Wij kregen deze tip al wat eerder door en Edwin Smulders, onze sterfotograaf, is daar een aantal keer gaan posten. Toen bleek dat zij nog steeds niet samen gefotografeerd konden worden.”

Matthijs in de tuin

Edwin stuitte toen al wel op een interessante aanwijzing. “Wat we wel steeds zagen is dat de auto van Matthijs, die een hele mooie Porsche heeft, steeds achter de auto van Martha op de oprit stond. We wisten dus in elk geval dat zij er steeds eerder was dan hij en dat is altijd een goed teken bij zo’n verhaal.”

Afgelopen vrijdag kon Edwin zijn telelens eindelijk aan het werk zetten. “Uiteindelijk vrijdagochtend vroeg gingen ze met z’n tweeën heel schattig de tuin bekijken in kleding die ze ’s ochtends snel aangetrokken hebben. Hij heeft een heel mooie zwemvijver in de tuin waar ze ook nog even een kijkje namen. Dus eigenlijk is het heel erg huiselijk gelijk al.”

Openbare weg

De Story benadrukt in zijn artikel dat Edwin niet op Matthijs’ privéterrein stond toen hij zijn foto’s nam. “De foto’s van Matthijs en Martha zijn gemaakt vanaf de openbare weg.”

Openbare weg of niet: Matthijs zal er ongetwijfeld niet blij mee zijn dat hij is gefotografeerd in zijn eigen tuin. Hij is immers juist naar de Achterhoek verhuisd voor de rust en om niet herkend te worden.

Matthijs bevestigt

Sportief als hij is, heeft Matthijs het nieuws wel bevestigd aan diezelfde Story. Zijn manager Julia Wolff: “Matthijs en Karin zijn uit elkaar. Hun huwelijk is al enige tijd afgelopen. In elk geval al een half jaar. Het is belangrijk dat te vermelden, anders doen we Karin tekort.”

En ook Martha komt in het Story-artikel aan het woord: “Het klopt dat Matthijs en ik elkaar regelmatig zien. We zijn erg op elkaar gesteld.”

Story-cover

De cover van de Story, die sinds gisteren in de winkels ligt:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen