Martien Meiland: ‘Wacht eens met je commentaar, Albert Verlinde!’

Martien Meiland ergert zich dood aan Albert Verlinde. Hij vindt dat zijn SBS 6-collega altijd heel erg snel klaarstaat met zijn commentaar. “Wacht er gewoon eens eventjes mee!”

Albert Verlinde en Martien Meiland © Shownieuws, Instagram

SBS 6-collega’s Albert Verlinde en Martien Meiland onderhouden niet bepaald een warme relatie. Toen Martien van al zijn Talpa-miljoenen een nieuw gebitje had aangeschaft, stond Albert vooraan om zijn onnatuurlijke smile helemaal af te kraken. Het wordt tijd dat de showkoning eens een keer zijn mond houdt, vindt de realityster.

‘Wacht eens, Albert!’

Martien doet zijn beklag in de eerste aflevering van het tv-programma Boerderij van Raven. Hij vindt het irritant dat mensen altijd klaarstaan met hun mening. “Dat geldt voor ons ook met de serie. Je kijkt ernaar of je kijkt er niet naar. You love it of niet”, aldus de tv-persoonlijkheid.

Hij doelt op Albert. “Toen de vijfde serie begon had Albert Verlinde commentaar hoor bij Shownieuws. ‘Nou, serie vijf gaat komen. Nou dálen de kijkcijfers!’ Nou en serie vijf kwam en moet je luisteren? Het ging nog beter! Dan denk ik: ook al weer zo’n vooroordeel. Wacht nou gewoon af met je commentaar!”

Zuurpruim

Raven van Dorst probeert daarop om een scheldwoord bij Martien te ontlokken. “Albert Verlinde, hè? Altijd! Wat een… Wat een…”

Raven: “Ja, ik heb geen idee. Jij bent erg!”

Medegast Caroline van der Plas: “Zuurpruim? Wou je dat zeggen? Waar maken mensen zich toch allemaal druk over?”

Martien: “Ze maken overal een verhaal van, maar daar moet je tegen kunnen of niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen