Albert Verlinde vindt nieuwe tanden Martien Meiland heel lelijk

Albert Verlinde vindt het afschuwelijk dat Martien Meiland nu ook zo’n stereotype BN’er-gebit heeft. Die hagelwitte tanden zijn gewoon heel lelijk, aldus de showkoning van SBS 6.

Albert Verlinde en Martien Meiland © Shownieuws, Instagram

Martien heeft zijn gebit in het verleden al helemaal recht laten trekken – dat kostte 20.000 euro – en gisteren heeft hij ze een tintje witter laten maken. Doodzonde, vindt Albert Verlinde. Het is volgens hem jammer dat alle BN’ers precies hetzelfde afgemeten gebit hebben in precies dezelfde hagelwitte kleur.

‘Het is toch niet mooi?’

Albert reageerde gisteren in Shownieuws ontzet op de beelden van het nieuwe gebit van Martien. “Toch vind ik het erg. Het is toch niet mooi? Jij zit ook te kijken, hè? Ik vind het juist mooi een beetje je eigen tanden zo”, aldus de showkoning, die zelf nog wel een imperfect gebit heeft.

“Het is vooral mooi als je blacklight aandoet”, reageerde Ronald Molendijk.

Ook Maxime afgekraakt

Dochter Maxime Meiland heeft haar gebit ook onder handen laten nemen en stelt dat het er nu ‘heel erg natuurlijk’ uitziet. “Heel natuurlijk was wat het was. Dat was heel natuurlijk. Wat het nu is, is heel onnatuurlijk”, sneert Ronald.

Maxime liet eerder ook al haar neus bijschaven. “Ik had als kind een enorme Meiland-neus, zoals Montana dat ook heeft. Op mijn zeventiende begon ik me er ineens aan te ergeren en wilde ik er iets aan laten doen”, onthulde ze eerder.

Nieuwe tanden Maxime

De nieuwe tanden van Maxime:

Nieuwe tanden Martien

De nieuwe tanden van Martien:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Albert Verlinde gelijk over al die hagelwitte BN'er-gebitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen