Martien Meiland niet in voetsporen Gordon: ‘Dat vind ik zo armoedig’

Martien Meiland ziet het absoluut niet zitten om een Gordon Gaat Trouwen-achtige datingshow te maken op SBS 6. Hij vindt het ‘armoedig’ om op televisie op zoek te gaan naar een man.

Martien Meiland en Gordon © Talpa

Waar de kijker in het vorige seizoen van Chateau Meiland zag hoe zijn metgezel Erica Meiland een date had, lijkt Martien Meiland inmiddels wel de eeuwige single. Gaan we hem het komend seizoen eindelijk eens op een date zien? “Nee, dat is niets voor mij, bij mij moet zoiets gewoon spontaan gebeuren”, zegt hij in de TROS Kompas.

Armoedig

Een Gordon Gaat Trouwen-programma ziet Martien al helemáál niet zitten. “Ach houd op, ik moet er niet aan denken, dat vind ik zo armoedig! Dan moet je iemand op tv afwijzen, daar houd ik helemaal niet van! Mijn leven is trouwens al behoorlijk gevuld zonder partner, want ik heb Erica en de meiden.”

Het leven als een alleenstaande man bevalt hem bovendien prima. “Ik denk weleens, als ik ’s morgens wakker word: ik kan in mijn bed liggen hoe ik wil, als er iemand naast je ligt moet je daar weer rekening mee houden, nu hoeft dat niet. Ik ben dus niet op zoek, maar het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat je een leuk iemand tegen het lijf loopt.”

Gezellig

Het helpt ook niet mee dat Martien niet bepaald de makkelijkste man is die er rondloopt. “Waar een eventuele partner aan moet voldoen? Hij moet vooral gezellig zijn en hij moet ook dingen aan mij vragen, want mensen die alleen maar over zichzelf praten vind ik vermoeiend.”

“Uiterlijk vind ik niet belangrijk, of iemand nou blond, donker of kaal is doet er voor mij niet zo toe, er moet vooral een klik zijn. Als dat het geval is, komt de rest vanzelf.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen