Anouk Smulders vindt Dennis Schouten een enorme negatieveling

Anouk Smulders vindt Dennis Schouten een heel negatieve mediapersoonlijkheid. Ze vraagt zich af of er überhaupt wel iets is wat hem een beetje vrolijkheid bezorgt in het leven.

Dennis Schouten en Anouk Smulders © SBS 6

Dennis Schouten is een ware relschopper in het Nederlandse medialandschap. Samen met Jan Roos maakt hij een online programma, RoddelPraat, waardoor er al flink wat deuren voor hem gesloten werden. De laatste tijd is hij in het nieuws vanwege zijn rechtszaak tegen Televizier én zijn kortstondige deelname aan Expeditie Robinson.

Boos op Robinson

Over deze kwesties heeft Dennis een zeer duidelijke mening en die laat hij blijken ook. Zo vindt hij dat ze bij Televizier vooral heel erg druk zijn met ‘deugen’ en ergert hij zich aan de manier waarop Expeditie Robinson zijn vertrek heeft gemonteerd, alsof het een vrijwillige keuze was. In werkelijkheid moest hij naar het ziekenhuis vanwege een TIA.

De RoddelPraat-ster in een item van Shownieuws: “Ik werd wel heel droog weggezet alsof ik er zelf mee stopte. Laten we vooropstellen: dat is niet waar. Zij wilden dat ik naar het ziekenhuis ging, waarmee het ophield. Ik zeg het daar heel droog tegen die mensen, maar ik was er ook helemaal af en in tranen daar. Dat filmen ze dan ook.”

‘Negatieveling!’

Volgens Dennis hebben ze er bij Expeditie Robinson heel duidelijk voor gekozen om die emoties niet in beeld te brengen. “Niet dat ik dacht: wat leuk dat ik nu sta te janken, maar er is wel een bepaalde toon gezet in de montage en dat vind ik jammer.”

Shownieuws-deskundige Anouk Smulders wordt er een beetje moe van. Zij vindt dat Dennis echt óveral een negatieve draai aan geeft. “Is er iets wat die man leuk vindt in z’n leven? Van die energie word ik wel echt een beetje dat je denkt…”

Transformertje

Frits Huffnagel is het helemaal met Anouk eens. Hij vindt het ook heel erg goed dat Televizier zijn programma RoddelPraat van de nominatielijst af heeft gehaald. “Zij zijn natuurlijk hartstikke kwetsend. Als je bijvoorbeeld ziet wat ze over NikkieTutorials zeggen, namelijk dat ze een transformertje is…”

“Dat is natuurlijk heel onaardig naar alle transgenders, maar zeker naar Nikkie zelf. Robbert Rodenburg wordt als homoseksueel ook voor van alles en nog wat uitgemaakt. Ik denk dat het heel goed is dat zij geen kans maken op die prijs. Ze hadden alleen nooit op die lijst moeten staan.”

Publieksprijs

Privé-baas Evert Santegoeds is het daar níet mee eens. “Het is een publieksprijs. Laat het publiek lekker beslissen of zij die prijs verdienen of niet.”

Frits geïrriteerd: “Nee, het is een publieksprijs voor programma’s die aan bepaalde voorwaarden voldoen en zij voldoen niet aan die voorwaarden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen