Mart Hoogkamer vindt Lil’ Kleine heel erg pocherig: ‘Ik ben niet zo’

Mart Hoogkamer, die momenteel furore maakt met zijn single Ik Ga Zwemmen, kijkt niet op tegen zijn generatiegenoot Lil’ Kleine. Sterker nog: hij vindt de rapper een beetje pocherig.

Lil' Kleine en Mart Hoogkamer © YouTube, RTL

Waar Mart Hoogkamer nu net min of meer is doorgebroken, timmert Lil’ Kleine al geruime tijd aan de weg. Het heeft hem veel geld opgeleverd en dat spendeert hij onder meer aan luxegoederen. Zou Mart ook zo’n leven als Lil’ Kleine willen leiden? Nee, antwoordt hij in weekblad Weekend.

Grote horloges

Mart wil niet Lil’ Kleine achterna. “Nee, ik ben een volkse jongen uit een volksbuurtje. Een straatschoffie dat kattenkwaad uithaalde en dan een draai om mijn oren kreeg. Luxe doet mij niet zoveel, ik geef niets om grote horloges, dikke auto’s of dure hotels.”

Wat vindt hij ervan dat Lil’ daar wel steeds zo ordinair mee te koop loopt? “Dat hij dat doet is zijn goed recht, alleen van mij zul je dat niet zo snel zien. Maar wat anderen doen, moeten zij weten.”

Hardwerkende mensen

Het komt niet in Mart op om zijn geld stuk te slaan aan onzin. “Mijn ouders zijn hardwerkende mensen, daar ben ik mee opgevoed, zij hebben voor iedere euro krom moeten liggen. Het geld dat ik zal verdienen, zal ik niet verbrassen, ik wil het later allemaal goed hebben als ik ooit kinderen mag krijgen.”

Verder is hij ook niet van plan om in de voetsporen van André Hazes jr. te treden. Hij geeft namelijk aan geen vreemdganger te zijn. “Misschien denken mensen: hij ziet eruit als een boefje, maar ik ben echt heel lief, ik hou er absoluut niet van om andere mensen pijn te doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke artiest vindt u leuker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen