Bizar: Luuk Ikink voortaan nooit meer met bril op televisie

Luuk Ikink was een van de bekendste brildragers van Nederland, maar daar komt nu abrupt een einde aan. Hij heeft zijn ogen laten laseren en verschijnt vanavond zónder bril in RTL Boulevard.

Luuk Ikink © RTL

De afgelopen dagen was Luuk Ikink afwezig bij RTL Boulevard, terwijl hij eigenlijk altijd present is op doordeweekse dagen. De reden van zijn absentie is gisteren bekendgemaakt door zijn collega Marieke Elsinga.

Ogen laseren

Marieke tegen de kijkers van RTL Boulevard: “Luuk Ikink heeft dus zijn ogen laten laseren. Die schijnt er morgen weer te zijn. Dan gaan we dus voor het eerst Luuk op tv zien zonder bril. Dat is wel een ding, toch?”

Collega Nikkie Plessen: “Ja, dat is wel een dingetje.”

En Clarice Stenger: “Ja, dat is zeker een ding.”

Kritiek op bril

Door de jaren heen heeft Luuk altijd veel kritiek gekregen op zijn brillen. “Ik vind het wel geinig om te lezen, maar het gaat het ene oor in en het andere oor uit. Ik sta stevig in mijn schoenen”, zei hij daarover.

Het lijkt erop dat Luuk middenin een metamorfose zit. Eind vorige maand besloot de presentator al om afscheid te nemen van zijn blotebillengezicht en een baardje te laten staan.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het jammer dat Luuk Ikink voortaan geen bril meer draagt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen