Luuk Ikink neemt afscheid van blotebillengezicht: ‘Hallo daddy!’

Luuk Ikink neemt afscheid van zijn bekende blotebillengezicht. De RTL Boulevard-ster is van zijn vakantie teruggekeerd met een stoppelbaardje, waardoor hij er wat mannelijker uitziet.

Luuk Ikink © RTL

Het is even behoorlijk schrikken voor de fans van Luuk Ikink. Zij zijn de bebrilde presentator al jarenlang gewend met een gladgeschoren gelaat, maar daar is hij nu zonder aankondiging van afgestapt. Hij verschijnt sinds maandag ineens met een stoppelbaardje in RTL Boulevard, waardoor hij er volwassener en mannelijker uitziet.

Scruffy Luuk

Het viel Televizier-journalist Jef Willemsen direct op. “Over prettig gesproken… Ineens valt de nieuwe scruffy look van Luuk ook op. Hellooooo daddy!”, schrijft hij op Twitter.

Waarom Luuk ervoor heeft gekozen om zijn baardje te laten staan, is onduidelijk. Zelf vindt hij namelijk níet dat hij een blotebillengezicht heeft. Tenminste, als hij een bril op heeft.

Blotebillengezicht

Zonder bril is dat wel anders, grapte hij een paar jaar geleden op Twitter. “Mensen zeggen altijd dat je zo’n blotebillengezicht krijgt zonder bril. Ik zie dat zelf helemaal niet”, schreef hij toen bij onderstaande foto.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Luuk Ikink liever met of zonder stoppelbaard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen