Linda de Mol volop geprezen in talkshow Johnny: ‘Er is geen betere’

Linda de Mol werd gisteren volop geprezen in de talkshow van haar neefje Johnny de Mol. Ze is zó geweldig, zó puur, zó eerlijk en zó oprecht, kreeg de kijker van HLF8 te horen. “Er is geen betere.”

Natasja Froger en Johnny de Mol © SBS 6

Johnny de Mol maakt voortdurend grapjes die verwijzen naar zijn steenrijke en invloedrijke familie. Zo zei hij gisteren tegen zijn tafelgast Natasja Froger: “We vroegen ook aan jou naar een van je heldinnen. Toen kwam je met een presentatrice waar ik nog nooit van gehoord had.”

‘Er is echt geen betere’

Vervolgens werden beelden ingestart van Linda de Mol. Nou, een echte dijenkletser. Johnny vervolgens: “Ja, ik ben natuurlijk wel een beetje bevooroordeeld, maar ik ben het wel eens.” Een lekker hoog wc-eend-gehalte; niet heel verrassend.

Natasja vervolgens: “Ja, er is voor mij echt geen betere. By far niet. Ik bedoel: ik vind Linda echt… Waar ik namelijk echt van hou is echtheid en dat straalt zij uit. In elk programma, welk programma zij ook doet. Altijd echt, altijd puur en dat vind ik zo’n mooie eigenschap.”

‘Linda kijkt nu naar ons!’

Natasja die bij Johnny veren in de bips van Linda steekt. Is het ons-kent-ons-feestje zo compleet? Nee! Johnny: “Het is zo leuk, want ze zit elke dag te kijken of ze kijkt het terug.”

Nou, hartstikke fijn, de tv-koningin herself kijkt ook mee. Natasja: “Oh echt? Ja, ik heb het haar ook wel eens eerlijk gezegd en het is best heel gek om dat tegen iemand te zeggen, maar ik meen dat ook oprecht.”

Natasja heeft tegen Linda gezegd dat ze zo geweldig is… Wat een bekentenis, heeft ze vast nog nooit eerder gehoord.

Oprecht en puur

Nee, Linda is helemaal het einde, besluit Natas. “Op het moment dat ik televisie mocht gaan doen en ik het zo ontzettend leuk vond en de kijker het gelukkig ook leuk vond om naar mij te kijken, dacht ik: er is maar één iemand waar ik naar kijk en dat is naar Linda.”

“Ik hou van oprechtheid en van puurheid.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Natasja Froger haalt een wit voetje bij Linda de Mol. Mooi of slijmerig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen