Jan Slagter haalt keihard uit naar Belle Pérez: ‘Ze heeft sterallures!’

Jan Slagter haalt behoorlijk hard uit naar Belle Pérez, de Vlaams-Spaanse zangeres die momenteel te zien is in de televisiehit Beste Zangers. Ze heeft volgens de Omroep MAX-baas sterallures.

Jan Slagter en Belle Pérez © SBS 6, AvroTros

Omroep MAX-baas Jan Slagter was gisteren te gast in de talkshow HLF8 van Johnny de Mol, waar het gesprek onder meer op zijn allergrootste ster kwam: André van Duin. Hij is het typische voorbeeld van een BN’er die redelijk gewoon is gebleven en geen sterallures heeft. “Het is een fantastische kerel”, aldus de omroepbaas.

Blauwe M&M’s

Daar kunnen andere BN’ers nog wat van leren, vervolgde Jan. “Ik heb heel veel mensen meegemaakt, presentatoren, ik heb fantastische mensen bij MAX werken, maar hij is echt iemand die absoluut geen sterallures heeft.”

Hij vervolgt: “Ik heb ook wel eens iemand gehad bij een muziekfestival en toen kwam er een Belgische zangeres – ik zal haar naam niet noemen, maar ze heeft Spaanse roots – en die zei: ‘Ik wil alleen maar blauwe M&M’s.’ Daar word ik alleen maar misselijk van als je dat soort eisen hoort.”

Standaardgrapje

Het is evident dat het hier gaat om Belle Pérez. Medetafelgast Bastiaan Ragas vermoedt dat zij gewoon een grapje heeft uitgehaald. “Dat was een grapje toch? Dat is toch zo’n standaardgrapje?”

Jan: “Nee, dat stond er echt. Nee, nee, dat was echt wel serieus bedoeld, maar laten we daarvan wegblijven.”

Bitterbal

Nee, doe Jan maar BN’ers zoals André. “André is altijd normaal gebleven. Die maak je blij met een bitterbal en een klein frikandelletje. Hij heeft geen eisen en sterallures en dat siert hem enorm. Het is een aardige, lieve man.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Belle Pérez sterallures heeft of was dit een grapje van haar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen