Angela de Jong betrapt tijdens wilde vrijpartij: ‘Door kamermeisje’

Angela de Jong, de gevreesde tv-criticus van het AD, is betrapt tijdens een wilde vrijpartij. Ze was gepassioneerd aan het bedvogelen met haar man toen zich opeens een kamermeisje aandiende.

Angela de Jong © RTL

Eigenlijk heeft Angela de Jong ’s avonds nooit tijd om haar man te bespringen, maar gelukkig voor hem liet ze haar afstandsbediening thuis toen ze een weekendje weg naar Texel gingen. Daar kwam hij eindelijk eens aan zijn trekken, totdat ze bruut verstoord werden door een geschrokken kamermeisje.

Betrapt in bed

Op de vraag van Veronica Superguide of ze wel eens is betrapt in bed, onthult Angela namelijk: “Ja, door een kamermeisje nota bene. Ik was met mijn man een weekendje naar Texel. Dat was voor het eerst sinds lange tijd dat we weer eens met z’n tweeën weg waren. Maar dat werd ons blijkbaar niet helemaal gegund door die schoonmaakster.”

Die schoonmaakster is een van de weinige mensen die weet hoe Angela eruitziet zónder kleren, want in de sauna kun je haar ook niet aantreffen. “No way. Vroeger al niet, maar tegenwoordig helemáál niet! Niet dat ik zo preuts ben, maar sommige dingen hoeven Jan en alleman gewoon niet te zien.”

Trudy uit Apeldoorn

Angela heeft helemaal geen zin om naakt tussen haar lezers rond te lopen. “Als ik dan bedenk hoe in zo’n kuuroord iedereen collectief z’n badpak laat zakken, ben ik er al klaar mee. Een lekkere behandeling of massage is prima, maar daar hoeft Trudy uit Apeldoorn niet bij te zijn.”

Tot slot: van welke mannen kreeg Angela, vóórdat ze getrouwd was, rode oortjes? “Ik vond Don Johnson Miami Vice erg leuk. Of Arnie in GTST. Maar mijn ultieme crush was toch Gijs Staverman. Mét paardenstart. Toen die eraf ging, was het wel gedaan met de liefde.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Angela de Jong graag tegenkomen in de sauna?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen