Jaimie Vaes boos op media: ‘Ik ben níet afhankelijk van Lil’ Kleine’

Jaimie Vaes ergert zich aan media die het beeld scheppen dat zij het agressieve gedrag van Lil’ Kleine voor lief zou nemen vanwege de dikke portemonnee van haar vriend. “Het is giftigheid.”

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Voor het eerst bevestigt Jaimie Vaes dat haar vriend Lil’ Kleine in mei iets ernstigs bij haar heeft uitgehaald op Ibiza. “Vaststaat dat het een turbulente avond was voor Jorik en mij. Er ontstond een incident in de categorie ‘had nóóit mogen gebeuren’. We kregen onenigheid, het escaleerde”, zegt ze in de LINDA.meiden.

Horrorverhalen

Er klopt volgens Jaimie echter niets van de ‘horrorverhalen’ die in de media verschenen, zoals dat hij met een fles op haar hoofd zou hebben geslagen. “Leugens”, zegt ze.

Wat er precies gebeurd is houdt Jaimie geheim, maar de Spaanse politie heeft Lil’ Kleine niet voor niets opgesloten in een cel. Na zijn vrijlating kwamen Jaimie en Lil’ Kleine met een videoboodschap. “Is het statement een stukje sturing van het management geweest? Wellicht”, zegt ze. “We hadden het beter niet naar buiten kunnen brengen.”

Financieel afhankelijk

Het is nog altijd niet tot een definitieve relatiebreuk tussen Jaimie en Lil’ Kleine gekomen. In de media wordt gesuggereerd dat ze geen afstand zou willen doen van zijn dikke portemonnee.

Wat vindt ze daarvan? “Ik zou bij Jorik blijven omdat ik financieel afhankelijk van hem zou zijn. Hij helpt Lío en mij nog steeds, ook al zijn we on a break, maar daarnaast help ik ook mijzelf.”

Giftigheid

Wat doet ze dan? “”I werk aan de lancering van een suncare-lijn, mijn Very Awesome Exclusive Sunblocking-product. Er liggen plannen voor onder andere een bikinilijn, ik hou van alles wat in een tropisch jasje zit. En ik heb een eigen serie op Discovery+.”

“Dus: I got my own paycheck, moet ik dat dan laten zien om de giftigheid in de media te laten stoppen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jaimie Vaes met Lil' Kleine is voor het geld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen