Frans Bauer weet alles van Temptation Island: ‘Echt alles’

Frans Bauer mist geen aflevering van de ondeugende realityhit Temptation Island. De volkszanger kijkt met rode oortjes naar de show waarin stoute jongens en meisjes om elkaar heen hangen.

Temptation Island en Frans Bauer © RTL

Waar veel gezinnen programma’s als The Voice zien als familie-amusement, zetten de Bauertjes thuis met z’n allen graag Temptation Island op. “Ik word thuis gedwongen naar Temptation Island te kijken, mijn kinderen vinden dat geweldig. Ik kijk nooit echt mee, maar toch weet ik alles”, aldus de volkszanger in Veronica Superguide.

Fan van Linda

Uit eigen beweging kijkt Frans liever naar het iets traditioneler amusement. “Ik ben groot fan van Chantal Janzen vanwege haar humor, en volg Linda de Mol ook op de voet. Linda is een trendsetter. De rest volgt dan meestal.”

Wat is zijn favoriete programma van Linda? “In Linda’s Zomerweek weet Linda een soort Oprah Winfrey-setting te creëren, echt geweldig. Ze is een vertrouwd gezicht, een lekker gevoel vind ik dat.”

Verslaafd aan tv

Het klinkt een beetje alsof Frans een echte tv-liefhebber is. Klopt dat ook? “Ik kan niet zonder tv. We hebben meerdere schermen in huis. Ik kijk zelfs tv op mijn mobiel als ik geen tv in de buurt heb, zoals in bad. Ik ben altijd bang om iets te missen.”

Wat is zijn ultieme tv-tip? “Kijk eens naar EO-programma De Kist. Daarin bespreken mensen de dood en hun eigen uitvaart.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen