Ferry Doedens denkt aan OnlyFans-exit: ‘Maar het loopt nog prima’

Ferry Doedens denkt eraan om over een paar maanden te stoppen met zijn vieze filmpjes op OnlyFans, vertelt hij in een SS-uniform aan RTL Boulevard. “Maar voor nu loopt het nog prima.”

Ferry Doedens © RTL Boulevard

De rukkende ex-soapie Ferry Doedens heeft eindelijk weer eens een andere rol te pakken dan de wc-rol die hij nodig heeft na de opnames van zijn pikante OnlyFans-filmpjes. Hij is binnenkort namelijk te zien in een educatieve oorlogsfilm. Op de set stond hij gisteren een team van RTL Boulevard te woord.

Twee werelden

Gehuld in een SS-pak vertelt Ferry dat hij erg blij is dat er nog iemand is die hem een normale acteerklus aanbiedt. “Als je het bekijkt dan zijn het twee totaal verschillende werelden, dus ik probeer het wel los te koppelen inderdaad. Én mijn platform én gewoon dat ik nog gewoon speel.”

Hij is de makers van de oorlogsfilm heel erg dankbaar. “Ze zeggen ook gewoon: ‘Oké, Ferry, je hebt dat, maar we kunnen het ook nog los zien van elkaar.’ Daar ben ik heel erg blij mee. Natuurlijk ben ik daar wel een tijdje onzeker over geweest, maar blijkbaar kan het dus wel.”

Sjor-exit

Ferry denkt er af en toe aan om weer te stoppen met zijn online gesjor. “Ik heb natuurlijk mijn OnlyFans-account nog. Misschien dat ik daar ook wel mee wil gaan stoppen over een paar maanden. Dan heb ik dat ook nog een keer gedaan een jaar. Dat weet ik nog niet. Voor nu loopt het nog prima.”

Hij gaat er eens goed over nadenken. “Er is in de afgelopen tijd wel veel gebeurd, dus ik heb ook wel bewust wat meer rust genomen. Misschien wil ik dit jaar nog wat meer gaan reizen. Dat heb ik een heel lange tijd niet kunnen doen en ik denk dat het goed is om mezelf te herontdekken.”

Vriend

Tot slot vraagt RTL Boulevard ook nog naar zijn vermeende nieuwe vriend. “Ik moet zeggen dat ik net zo verrast was als de rest van Nederland (zelfoverschattingsalert, red.). Nee, ik was een jongen aan het zien waar ik het leuk mee heb gehad, maar ik heb geen relatie met deze jongen.”

Het bericht komt bij Shownieuws vandaan. “Ik ben nooit gebeld en mijn manager heeft ook niets bevestigd. We hebben gewoon contact met elkaar, hij woont in Italië en is daar heel erg druk mee. We hebben geen relatie, nee.”

Fragment

Het interview van Ferry Doedens in RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ferry Doedens het effect van zijn online geruk onderschat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen