FawryNotSawry wil graag aan de slag als deskundige in RTL Boulevard

Farja Farvardin, beter bekend als showbizzwatcher FawryNotSawry van Rumag TV, zou het leuk vinden om aan de slag te gaan als deskundige in RTL Boulevard of SBS Shownieuws.

FawryNotSawry en Andy van der Meijde © YouTube

Redelijk vanuit het niets is Farja Farvardin een bekende naam geworden in de online wereld. Hij was hard op weg om een spraakmakende showbizzwatcher te worden, maar is keihard ingehaald door Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer. Waar zij er vaak met een gestrekt been in gaat, is hij naar eigen zeggen toch veel politiek correcter.

Farja in Boulevard

Farja wordt er vaak van beschuldigd wel héél graag op de schoot van BN’ers te willen zitten en in die zin past hij natuurlijk goed bij één van de showbizzrubrieken op televisie. “Ik zou natuurlijk de grootste roddelkoning van Nederland willen worden. Dat niemand meer om me heen kan”, zegt hij in het programma Bij Andy in de Auto.

Presentator Andy van der Meijde: “Dat je dan ook aan tafel gaat zitten bij RTL Boulevard of SBS Shownieuws?”

Farja: “Dat lijkt me ook wel heel leuk om te doen. Ik weet niet of dat mijn eindgoal is, maar het lijkt me wel tof om te doen uiteindelijk. Maar ik zie het allemaal wel.”

Carrièreplanning

Aan carrièrplanning doet Farja helemaal niet. “Ik kan wel allemaal dingen gaan plannen… In het begin was ik heel erg bang van: wat wil ik en wat ga ik doen en gaat dit überhaupt wel iets worden? Nu merk ik dat iedereen wel heel erg tevreden is binnen RUMAG. Ik was heel onzeker.”

Zijn co-host René Watzema heeft hem in het zadel geholpen bij RUMAG. “Ik zou wel met hem iets willen opzetten qua programma. Misschien iets met reality wat we op tv kunnen doen samen. Dat zou ik wel echt tof vinden.”

Aars in tact

Tot slot onthult Farja dat zijn anale opening nog volledig ‘in tact’ is, ondanks dat hij op mannen valt. “Zeker. Ja, echt. Je moest eens weten hoe het eruitziet. Het ziet er echt nog heel netjes uit.”

Nou, gelukkig maar.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

FawryNotSawry is het keffertje onder de online showbizzwatchers. Ziet u hem graag terug in RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen