Expeditie Robinson-napraat met Luuk Ikink verhuist naar RTL 4

Luuk Ikink promoveert met zijn wekelijkse nabeschouwing van Expeditie Robinson. Zijn programma Eilandpraat verhuist dit seizoen van het kleine RTL 5 naar het hoofdpodium: RTL 4.

Luuk Ikink © RTL

Expeditie Robinson loopt al sinds 2000, maar kent pas sinds 2017 een napraatprogramma. Die begint steeds halverwege het seizoen, omdat er aan het begin van het seizoen nog niet veel valt na te praten. De komende serie van Eilandpraat begint op 4 november, maar krijgt dus wel een nieuw thuis.

Van RTL 5 naar RTL 4

Voortaan is Eilandpraat namelijk niet op RTL 5 te zien, maar is het een RTL 4-programma. Het programma zal elke donderdag te zien zijn, direct na Expeditie Robinson zelf. Vermoedelijk zullen de kijkcijfers van deze liveshow daardoor behoorlijk stijgen.

Hoewel Expeditie Robinson dit seizoen niet één, maar twee keer per week te zien is, houdt Eilandpraat het wél bij één wekelijks aflevering. Na de zondagse Robinson zal dus geen nabeschouwing te zien zijn. Dan staat immers de talkshow van Humberto Tan op het menu.

Nabeschouwing

Wat is Eilandpraat precies? RTL legt het uit: “Eilandpraat is een liveprogramma waarin direct na de reguliere donderdag-uitzending van Expeditie Robinson wordt gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd én gespeculeerd. Luuk Ikink ontvangt afvallers, (oud)-deelnemers, toont exclusieve fragmenten en bespreekt alles over het 21ste seizoen van Expeditie Robinson.”

​De eerste aflevering is dus op donderdag 4 november om 21.30 uur op RTL 4.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De nabeschouwing van Expeditie Robinson verhuist naar RTL 4. Een goede keuze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen