Daphne Deckers blikt terug op tv-ruzie met Robin Thicke: ‘Hij was high’

Daphne Deckers blikte gisteren in de jubileumweek van RTL Boulevard terug op haar tv-ruzie met zanger Robin ‘Blurred Lines’ Thicke. “Hij was gewoon high”, aldus collega Marc van der Linden.

Daphne Deckers © RTL Boulevard

Er ontstond in 2013 een ijzingwekkende sfeer tussen Daphne Deckers en Robin Thicke, toen hij bij haar aanschoof in de studio van RTL Boulevard. Zij wees hem namelijk op de kritiek die er was op zijn ‘vrouwonvriendelijke’ videoclip. Daar reageerde de Blurred Lines-zanger heel erg geprikkeld op.

Kritiek op videoclip

Daphne confronteerde Robin met de kritiek die er op hem was. “Om eerlijk te zijn: niet iedereen is een fan van je nummer. Je hebt wat kritiek gekregen op je videoclip.”

Robin: “Het was het idee van de regisseur. Ze zei…” Daphne: “Ze? Is het een vrouw?” Robin: “Natuurlijk.”

Daphne: “Dat zal wel.” Robin: “Dat is echt zo. Geloof je me niet?” Daphne: “Jawel, maar ik ben gewoon verbaasd.”

Robin geprikkeld: “Oké, dat begint lekker.”

Tegendraads

Daphne blikte gisteren in RTL Boulevard terug op deze ruzie. “Het was echt heel interessant. Ik wilde dus tegen hem zeggen: ‘Je hebt veel kritiek gehad op je video enzo, maar ik vind het eigenlijk wel een leuke video.’ Maar zo ver kwam het niet! Want toen ik eenmaal gezegd had dat er veel kritiek is, werd hij helemaal tegendraads.”

“Hij stond erna verderop in de studio en zei toen: ‘She pretends she doesn’t like me, but I know she likes me, everybody likes me.’ Hij was een beetje in hogere sferen die dag.”

High

Marc van der Linden stelt dat Robin destijds onder invloed van drugs was. “Nou, ik herinner het me nog. Hij was zo high als ik weet niet wat.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen