Carlo Boszhard vindt Rob Goossens respectloos: ‘Dit is niet nodig’

Carlo Boszhard vindt dat Rob Goossens zich ongelooflijk respectloos heeft uitgelaten over tv-grootheid Paul de Leeuw. Hij is er naar eigen zeggen ‘verbijsterd’ over. “Dit is niet nodig.”

Rob Goossens en Carlo Boszhard © RTL

Tv-kenner Rob Goossens haalde vorige week in RTL Boulevard keihard uit naar Paul de Leeuw. Het ging toen over de spelregel van de Televizier-verkiezing dat een presentator die drie jaar op rij heeft gewonnen een jaartje niet mee mag doen. “We hebben het ook gezien bij Paul de Leeuw in de periode dat hij nog gewaardeerd werd”, sneerde Rob.

Rob slacht Paul af

En het bleef niet bij die sneer. Rob vervolgde: “Ik zeg het er maar even bij voor de jongere kijker die zoiets heeft van: waarom heeft Paul de Leeuw ooit drie keer op rij gewonnen? Maar, Paul de Leeuw, lieve kijkers, was dus ooit een icoon. Dus dat.”

Bijzonder respectloos, vindt Carlo Boszhard het. Hij reageert op Robs uitspraken in zijn column in Televizier. Volgens het tv-blad is Carlo ‘behoorlijk teleurgesteld’ in Rob.

Carlo slacht Rob af

Carlo kon het niet geloven wat Rob zei. “Ik viel van mijn stoel”, zegt de presentator. Hij herhaalt de woorden van Rob in zijn column en voegt daaraan toe: “Bam, ik lig inmiddels op de grond… verbijsterd.”

Hij vervolgt: “Als iemand de waarde van deze prijs binnen drie zinnen heeft vernietigd, is het Rob Goossens. Een artiest die zoekende is naar zijn plek in het medialandschap hoeft geen prijs. Maar als het hier gaat om iemand die zo groot was dat hij zelf in de jaren 90 dat landschap bepaalde, is respect op z’n plaats.”

‘Kom op Rob!’

Het is volgens Carlo gewoon heel erg ongepast. “Rob staat daar als mediadeskundige en dat mag best met een grap of sneer. Hij lijkt me ook best een aardige kerel met zelfspot. Maar een echte mediadeskundige weet wat Paul voor de Nederlandse televisie heeft betekend.”

“Kom op Rob, niet nodig. Doe je het de volgende keer weer, ben ik weer teleurgesteld. Bij een derde keer…. jou een jaartje overslaan?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Paul de Leeuw meer respect verdient?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen